Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jay-Z får diamantklocka för 31 miljoner kronor

Jay-Z har fått en minst sagt lyxig gåva...
1 av 4

Jay-Z har fått en minst sagt lyxig gåva...

Matt Rourke/AP/Scanpix

En sån här klocka har Jigga nu kring sin handled.
2 av 4

En sån här klocka har Jigga nu kring sin handled.

Jigga har all anledning att garva – Beyonce överöser honom med gåvor.
3 av 4

Jigga har all anledning att garva – Beyonce överöser honom med gåvor.

Stella Pictures / JOHN ANGELILLO

Bling bling...
4 av 4

Bling bling...

Nöje | 06/12/2012 15:02

Beyoncé fortsätter att skämma bort sin älskling Jay-Z med drömpresenter. Nu har hon slagit alla tidigare rekord.

Beyoncé och Jay-Z är inte bara berömda för sin musik – superstjärnorna är även kända för att överösa varandra med lyxiga gåvor och presenter. 

När Jay-Z år 2010 fyllde 41 år så öppnade Bey plånboken och pungade ut hela 14 miljoner kronor för en födelsedagspresent till sin älskling – nämligen en Bugatti som går från noll till sextio på två och en halv sekund. 

När Jay-Z för bara några dagar sedan – den 4 december närmare bestämt – fyllde 43 år, så slog Beyoncé alla tidigare rekord. Hon har nämligen köpt en diamantsbeströdd klocka för 31 miljoner kronor till sin stora kärlek. 

Klockan är av märket Hublot och tokgnistrar av 140 karats diamanter som är satta i vitt guld. Enligt en källa till Mediatakeout.com blev Jigga överlycklig av klockan – han är nämligen en stor klocksamlare, och just Hublot råkar vara favoriten.

Andra stjärnor som är förtjusta i just Hublotklockor är Alicia Keys, Jessica Biel, David Guetta, Kanye West, Zlatan och sist men inte minst – Diego Maradona – som ibland bär två Hublotklockor samtidigt.

Jay-Z och Kanye West rappar om Hublotklockor i låten "Otis"