Jay-Z har fått en minst sagt lyxig gåva...
1 av 4
Jay-Z har fått en minst sagt lyxig gåva... - Foto: Matt Rourke/AP/Scanpix
En sån här klocka har Jigga nu kring sin handled.
2 av 4
En sån här klocka har Jigga nu kring sin handled.
Jigga har all anledning att garva – Beyonce överöser honom med gåvor.
3 av 4
Jigga har all anledning att garva – Beyonce överöser honom med gåvor. - Foto: Stella Pictures / JOHN ANGELILLO
Bling bling...
4 av 4
Bling bling...

Jay-Z får diamantklocka för 31 miljoner kronor

Beyoncé fortsätter att skämma bort sin älskling Jay-Z med drömpresenter. Nu har hon slagit alla tidigare rekord.


Men Kim Kardashian ligger i lä...

Trots att Kim Kardashian verkar investera i sin kärleksrelation med Kanye West så ligger hon i lä. Men hur mycket la Kim på den där sportbilen som hon gav till Kanye i födelsedagspresent? Se svaret här. 

Beyoncé och Jay-Z är inte bara berömda för sin musik – superstjärnorna är även kända för att överösa varandra med lyxiga gåvor och presenter. 

När Jay-Z år 2010 fyllde 41 år så öppnade Bey plånboken och pungade ut hela 14 miljoner kronor för en födelsedagspresent till sin älskling – nämligen en Bugatti som går från noll till sextio på två och en halv sekund. 

När Jay-Z för bara några dagar sedan – den 4 december närmare bestämt – fyllde 43 år, så slog Beyoncé alla tidigare rekord. Hon har nämligen köpt en diamantsbeströdd klocka för 31 miljoner kronor till sin stora kärlek. 

Klockan är av märket Hublot och tokgnistrar av 140 karats diamanter som är satta i vitt guld. Enligt en källa till Mediatakeout.com blev Jigga överlycklig av klockan – han är nämligen en stor klocksamlare, och just Hublot råkar vara favoriten.

Andra stjärnor som är förtjusta i just Hublotklockor är Alicia Keys, Jessica Biel, David Guetta, Kanye West, Zlatan och sist men inte minst – Diego Maradona – som ibland bär två Hublotklockor samtidigt.

Jay-Z och Kanye West rappar om Hublotklockor i låten "Otis"


/
Senaste nytt

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

2 timmar sedan

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.

Shane MacGowan begravs i gamla hemtrakten

igår 14:32
Shane MacGowan ska begravas på fredag i det irländska grevskapet Tipperary, skriver NME. Det var där som den brittiskfödde MacGowan tillbringade sin tidiga barndom innan hans familj flyttade tillbaka till England.

Artister anordnar alternativ musikhjälp

igår 14:10
Guleed, Looptroop Rockers, Syster Sol, Helt Off, Joy Mbatha, Aki och General Knas. Det är några av de artister som deltar i en kampanj kallad Kulturhjälpen, som anordnas till stöd för krigsdrabbade palestinska barn.