Nu får den mänskliga Barbiedockan en tvilling

Trenden sprider sig. Nu har nätkändisen Valeria Lukyanova fått en ny bästis att leka Barbie med.


Mer om Barbieflickan

Modetidningen V fick en exklusiv intervju med Valeria Lukyanova, och har även passat på att styla henne i aningen mer moderiktiga kläder än vad hon annars bär till vardags. Se bilderna från fotograferingen och läs intervjun här.  

Ibland kan det vara svårt att hitta någon likasinnad man trivs med. Inte minst för Valeria Lukyanova som med hjälp av extrem plastikkirurgi förvandlats till en levande docka. Men nu har 21-åringen hittat en vän att leka med, Olga 'Dominica' Oleynik, 24. Båda kommer från samma stad i Ukraina.

– Vi är verkligen systrar - men bara på ett andligt sätt. Vi har samma syn och livsstil, säger Valeria enligt Daily Mail

Vidare berättar hon att de båda Barbie-kopiorna planerar att flytta till USA för att ta kändisskapet till en ny nivå.

Valeria och Olga håller nu föreläsningar om andlighet tillsammans.

Ingen trodde på henne

När Valeria först blev en succé på nätet var det ingen som trodde på att hon verkligen såg ut som hon gjorde på bilderna. Hennes onaturligt tunna midja, stora ögon och byst sas vara ett resultat av retuschering. 

Något Valeria sedan motbevisade genom att visa upp sig i olika videoklipp och tevesammanhang. 

Se årets kanske märkligaste video, "Dominika" läser dikter av den Nobelprisbelönade Pablo Neruda:


Se Valeria med sin nya vän här:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.