Måndag 18 Okt
Stockholm

Federlines bror: Jag är pappa till Britneys son

Britney Spears och Kevin Federline då det begav sig.
1 av 5
Britney Spears och Kevin Federline då det begav sig. Foto: Stella Pictures / Fame Pict
Britneys söner Sean Preston och Jayden James.
2 av 5
Britneys söner Sean Preston och Jayden James. Foto: Planet Photos / Planet Photos
Oops.
3 av 5
Oops. Foto: Stella Pictures / Boris Issaei, Gaz Shirley
Kevin Federline och Britney Spears år 2004.
4 av 5
Kevin Federline och Britney Spears år 2004. Foto: Stella Pictures / Boris Issaei
Kevin Federline.
5 av 5
Kevin Federline. Foto: Stella Pictures / Andrew Shawaf/BWP

Nu hävdar Kevin Federlines bror att han egentligen är pappa till Britneys son Sean Preston.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Hollywoods sorgligaste familjer

Whitney Houston rökte crack framför barnen, Courtney Love injicerade heroin under graviditeten, Joe Jackson riktade vapen mot sina barn och regissören Woody Allen gifte sig med sin styvdotter – läs mer om Hollywoods sorgligaste familjer här. 

Kevin Federlines bror Christopher Federline hävdar att han är pappa till Britney Spears son Sean Preston, 7. Det avslöjar National Enquirer i dag. Enligt tidningen ska Christopher haft ihop det med Britney samtidigt som hon var gift med Kevin Federline.

Christopher hävdar att Britney nyligen var hemma hos Kevin för att hämta sina söner Sean Preston och Jayden James. Då låg Christophers plånbok på soffbordet, och Britney ska ha öppnat plånboken och stulit hans kreditkort. 

– Britney skrattade åt mig och sa att min bror Kevin har förstört hennes liv. Britney hånade mig och sa att jag hade en liten penis, säger Christopher Federline enligt det rättegångsdokument som National Enquirer har tagit del av.

Den 18 december ansökte Christopher Federline om besöksförbud mot Britney.

– Hon utpressade mig och sa att om jag anmälde att hon stulit mitt kreditkort så skulle hon berätta för hela världen att jag är Sean Prestons pappa, och inte Kevin. Jag erkänner att jag har legat med Britney, och att jag är Sean Prestons riktiga pappa, men offentligheten behöver inte veta det, erkände han i dokumenten.

– Chris säger att flörten med Britney var ett misstag. Han har alltid känt sig dum över det, och hållit det för sig själv så att inte Alisha, som han var gift med då, skulle få reda på det, säger en källa till National Enquirer, skriver Radaronline.com. 

Är Chris pappa till Sean Preston? 


Kommentera
Kopiera länk
Dela