Söndag 14 Aug
Stockholm

Mamma och dotter chockar i porrfilm

Monica, 22, har inga planer på att skaffa egna barn, men om hon skulle få ett barn som vid byxmyndig ålder skulle vilja ge sig in porrbranschen skulle varken Monica eller Jessica ha något emot att spela in scener med barnet.
1 av 5
Monica, 22, har inga planer på att skaffa egna barn, men om hon skulle få ett barn som vid byxmyndig ålder skulle vilja ge sig in porrbranschen skulle varken Monica eller Jessica ha något emot att spela in scener med barnet. Foto:
Jessica och Monica har oftast bara sex framför kameran, men vid ett tillfälle hade Monica och Jessica en trekant med mammans pojkvän.
2 av 5
Jessica och Monica har oftast bara sex framför kameran, men vid ett tillfälle hade Monica och Jessica en trekant med mammans pojkvän. Foto:
– Vi pratade om sex och det bara hände. Vi hade en trevlig stund alla tre, sa mamman till Huffington Post.
3 av 5
– Vi pratade om sex och det bara hände. Vi hade en trevlig stund alla tre, sa mamman till Huffington Post. Foto:
Monica är idag 22 år gammal och har jobbat i porrbranschen sedan hon var 19.
4 av 5
Monica är idag 22 år gammal och har jobbat i porrbranschen sedan hon var 19. Foto:
– Vi kysser aldrig varandra under inspelning, säger Monica till Huffington Post.
5 av 5
– Vi kysser aldrig varandra under inspelning, säger Monica till Huffington Post. Foto:

Mamman Jessica, 56, spelar in porrfilm tillsammans med sin dotter Monica, 22.
– Under scenerna tänker jag på hur snuskigt rika vi kommer bli, säger Monica.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Nichole blev porrstjärna efter 25-årskrisen

Nyheter24:s Emma Malmlöf har träffat porrskådisen "Summer" och pratar om hennes nya yrke. På vilket sätt är porrstjärnor bättre i sängen och hur hon ska lyckas bli nästa Puma Swede? Läs intervjun här.  

Det är inte lätt att chockera i porrindustrin, men mamma och dotter-duon Jessica och Monica har fått flera att höja på ögonbrynen. 

Jessica, 56, och Monica, 22, går under namnet The Sexxxtons och har under sina fyra verksamma år tagit porrbranschen med storm. Nu avslöjar duon exklusiva detaljer från sin skruvade vardag. 

– Jag har jobbat i branschen länge, och det har Monica också, säger mamman Jessica till Radaronline.com.

– En producent kontaktade oss med ett förslag, och han anställde en affärsjurist som i sin tur gav oss juridisk vägledning om vad vi kan göra och inte, avslöjar mamman för Radaronline.com. 

"Inte incestsex"

– Det har fungerat ganska bra hittills, jag ångrar ingenting. Vi har haft en underbar tid tillsammans och har en respektfull relation. Det finns inget sexuellt över det, det är en mamma-dotter relation. Alla tycker att det är en underbar idé eftersom ingen annan har gjort det här tidigare, säger hon vidare.  

Jessica och Monica har mött en hel del kritik från människor som anser att det är osmakligt att en mor har sex med sin dotter, men Jessica hävdar att anklagelserna är löjliga. 

– Många är rädda att det insinuerar incestsex, men vi försöker få alla att förstå att det inte rör sig om incest. Vi är ett mamma och dotter-team. Vi filmar scener tillsammans med en eller två manliga partners, men vi integrerar inte med varandra utan bara med männen – det är allt vi är intresserade av, säger Jessica. 

"Det är en fantastisk egoboost!"

Monica, som idag är 22 år gammal, började arbeta i porrbranschen när hon var 19. För bara några dagar sedan spelade hon in en filmscen tillsammans med sin mamma, och Monica är lyckligare än någonsin över sitt karriärval. 

– Det var superkul! Vi är som filmstjärnor. Vi kommer till inspelningsplatsen, och alla behandlar oss speciellt, gör vårat hår och makeup och säger att vi är vackra. Det är en fantastisk egoboost, sa en glad Monica till Radaronline.com.  

"Njuter av att vara med mamma" 

Monica själv säger att hon njuter av sitt jobb. 

– Jag njuter av sex och jag njuter av att vara med min mamma. Under scenerna så tänker jag på hur snuskigt rika vi kommer bli, säger Monica i en intervju med Huffington Post. 

Pengar var den bidragande orsaken till att Monica sökte sig till porrbranschen från början. För tre år sedan höll hela familjen på att bli vräkta från sitt hem. Monica övervägde olika jobb, och beslöt sig för att bli strippdansös och även ägna sig åt porr. 

– Sex bara ångade ur mig. Det var min idé. Jag hoppade av skolan i nian och bestämde mig för att det var ett bra sätt att tjäna pengar på, säger Monica till Huffington Post.  

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.