Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bieber i knarkskandal – rökte gräs på hotellfest

Året börjar inte bra för Justin Bieber – nu är stjärnan insyltad i en knarkskandal som rimmar illa med hans image som tonårsidol.

Justin Bieber rökte en fet med sina kompisar på ett hotellrum.

Bieber och Lil Twist blandar groggar.

Bieber och Lil Twist blandar groggar.

Bieber skrattade och hade det kul.

Justin Bieber – plötsligt med solbrillor hela tiden. Hmm...Shady?

Justin Bieber firade in det nya året med en joint.

Världsstjärnan Justin Bieber, 18, inledde sitt nya år med att röka gräs. Det är sajten Tmz.com som har kommit över bilder där vi ser Bieber och hans bästa vän – rapparen Lil Twist – röker en stor joint på ett hotellrum.

Bilden togs den 2 januari, alltså dagen efter att en paparazzifotograf som följde efter Biebers lyxiga Ferrarri dödades under biljakten. Och Bieber verkar inte direkt olycklig över paparazzifotografens död – han röker och skrattar med polarna på hotellrummet som om ingenting hänt. 

Flera av Justin Biebers vänner är nu oroade över stjärnans allt vildare livsstil, och några i bekantskapskretsen skyller på Lil Twist och hävdar att han har ett dåligt inflytande över Bieber, skriver Tmz.com. 

Enligt källor till Tmz.com så rullades det flera jointar, och alla röktes upp. Festligheterna i hotellrummet pågick fram till småtimmarna, och dessutom sov en tjej över i Justins hotellrum – och det var inte hans flickvän Selena Gomez. 

Enligt Us Magazine bemötte Bieber "nya anklagelser" och bad om ursäkt till sina miljontals fans världen över via Twitter. 

– Jag växer och lär mig varje dag. Försöker bli bättre. Man faller, man reser sig. Jag ser er alla, jag hör er alla, jag vill aldrig svika er. Jag älskar er. Nu är det dags att göra det jag borde göra: uppträda, skrev stjärnan på sin Twitter.  

Snoop Dogg ft. Dr Dre "Smoke weed everyday"


Mer:

Oralsex och kokain – se årets Twitterskandaler