Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon fick 700 000 kronor för natt med lyxprinsen

Lindsay Lohan inledde det nya året med klirr i kassan.

Lindsay Lohan är i desperat behov av pengar.

Abdul Azim är tokig i kändisar.

Lindsay firade nyår med Abdul Azim.

Lindsay har all anledning att le.

Abdul Azim älskar en god fest.

Lindsay Lohan, 26, såg till att tjäna en rejäl hacka under nyårsnatten. Skandalkvinnan Lohan flögs till London, där hon tillsammans med sin mamma checkades in på lyxhotellet Dorchester. 

Senare under kvällen så var det dags att casha in – Lindsay fick nämligen hela 700 000 kronor för att festa och tillbringa natten med playboymiljardären tillika Bruneis prins Abdul Azim

Abdul Azim, 30, är känd för sina vansinnigt lyxiga fester där alla gäster får goodiebags med gåvor som iPads och diamantjuveler, skriver New York Daily News. 

– Prins Azim flög in henne till London och gav henne en drömsvit på Dorchester under helgen. Han hyr festlokalan på Dorchester och betalar kändisar för att komma och festa och uppträda för honom. Lindsay är i desperat behov av pengar så därför gick hon med på det, säger en källa till New York Daily News.  

Lindsays pappa Michael Lohan är inte förtjust i dotterns extraknäck. 

– Får hon betalt för dejter nu?, sa pappan.

I juni 2012 arrangerade Azim sin 30-års fest på Dorchester och då flög han in sina favoritkändisar – bland andra Mariah Carey, Chace Crawford, Raquel Welch, Marisa Tomei och Dionne Warwick fanns på plats. 

Se en intervju med Abdul Azim här: 


Mer:

Penistårtor, slagsmål och knark - årets kändisskandaler