Farrah känner sig nöjd över sin insats. Men hennes läsare rasare.
1 av 4
Farrah känner sig nöjd över sin insats. Men hennes läsare rasare.
Farrah med sin dotter Sophia.
2 av 4
Farrah med sin dotter Sophia.
Farrah försökte vaxa sin treåriga dotters ögonbryn.
3 av 4
Farrah försökte vaxa sin treåriga dotters ögonbryn.
När det inte fungerade så åkte pincetten fram.
4 av 4
När det inte fungerade så åkte pincetten fram.

Dokusåpamamman vaxar sin 3-åriga dotter

Den tidigare tonårsmamman Farrah Abraham försökte vaxa sin 3-åriga dotter. När det misslyckades så åkte pincetten fram – samtidigt som dottern sov.


Hollywoods sorgligaste familjer

Nyheter24:s Quetzala Blanco och Emma Malmlöf har tagit en djupdykning i Hollywoods sorgligaste familjer. Från Britney Spears till familjen Jackson – läs mer här.  

Realitystjärnan Farrah Abraham, 21, är mest känd från teveserien "Teen Mom". Nu har hon hamnat i hetluften efter att hon försökte vaxa sin 3-åriga dotters ögonbryn. 

– Så här står jag och går ett historiskt ögonblick till mötes som mamma. Jag kan nu bekräfta att min urgulliga lilla flicka har ett unibrow, skriver mamman om sin dotter Sophia på sin blogg, skriver Too Fab.  

Farrah beslöt sig för att göra något åt dotterns så kallade unibrow, så hon visade sin dotter vad "problemet" var och visade sedan hur hon själv vaxade sina egna ögonbryn – allt för att sedan utsätta sin lilla dotter för samma skönhetsbehandling. Men det gick inget vidare. 

– Så snart en vaxklutt fastnade på Sophia så kletade hon på det med sin handduk och det blev en enda röra, berättar hon. 

Och värre blev det. För att få bukt med de små hårstråna beslöt sig mamman för att noppa 3-åringens ögonbryn – när dottern sov. 

– Jag tog fram pincetten och noppade. På morgonen så visade jag henne resultatet och jag kunde se att hon var stolt. Jag känner mig som en bra mamma, skrev hon vidare. 

Men Farrahs läsare såg rött och rasade genast mot hennes beteende. 

– Är det här ett skämt? Försökte du vaxa din treårings ögonbryn? Och fortsatte med en pincett? Inte direkt föräldraskap när det är som finast, skrev en läsare. 

– Du lär en treåring att det är något fel på henne. Du borde höja hennes självkänsla istället för att slå ner henne, kommenterade en annan läsare. 

Farrah Abraham i eftersnacket till teveshowen "Teen Mom"

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.