Lördag 20 Aug
Stockholm

Dokusåpamamman vaxar sin 3-åriga dotter

Farrah känner sig nöjd över sin insats. Men hennes läsare rasare.
1 av 4
Farrah känner sig nöjd över sin insats. Men hennes läsare rasare. Foto:
Farrah med sin dotter Sophia.
2 av 4
Farrah med sin dotter Sophia. Foto:
Farrah försökte vaxa sin treåriga dotters ögonbryn.
3 av 4
Farrah försökte vaxa sin treåriga dotters ögonbryn. Foto:
När det inte fungerade så åkte pincetten fram.
4 av 4
När det inte fungerade så åkte pincetten fram. Foto:

Den tidigare tonårsmamman Farrah Abraham försökte vaxa sin 3-åriga dotter. När det misslyckades så åkte pincetten fram – samtidigt som dottern sov.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Hollywoods sorgligaste familjer

Nyheter24:s Quetzala Blanco och Emma Malmlöf har tagit en djupdykning i Hollywoods sorgligaste familjer. Från Britney Spears till familjen Jackson – läs mer här.  

Realitystjärnan Farrah Abraham, 21, är mest känd från teveserien "Teen Mom". Nu har hon hamnat i hetluften efter att hon försökte vaxa sin 3-åriga dotters ögonbryn. 

– Så här står jag och går ett historiskt ögonblick till mötes som mamma. Jag kan nu bekräfta att min urgulliga lilla flicka har ett unibrow, skriver mamman om sin dotter Sophia på sin blogg, skriver Too Fab.  

Farrah beslöt sig för att göra något åt dotterns så kallade unibrow, så hon visade sin dotter vad "problemet" var och visade sedan hur hon själv vaxade sina egna ögonbryn – allt för att sedan utsätta sin lilla dotter för samma skönhetsbehandling. Men det gick inget vidare. 

– Så snart en vaxklutt fastnade på Sophia så kletade hon på det med sin handduk och det blev en enda röra, berättar hon. 

Och värre blev det. För att få bukt med de små hårstråna beslöt sig mamman för att noppa 3-åringens ögonbryn – när dottern sov. 

– Jag tog fram pincetten och noppade. På morgonen så visade jag henne resultatet och jag kunde se att hon var stolt. Jag känner mig som en bra mamma, skrev hon vidare. 

Men Farrahs läsare såg rött och rasade genast mot hennes beteende. 

– Är det här ett skämt? Försökte du vaxa din treårings ögonbryn? Och fortsatte med en pincett? Inte direkt föräldraskap när det är som finast, skrev en läsare. 

– Du lär en treåring att det är något fel på henne. Du borde höja hennes självkänsla istället för att slå ner henne, kommenterade en annan läsare. 

Farrah Abraham i eftersnacket till teveshowen "Teen Mom"

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.