Milyn "Mimi" Jenson och Justin Bieber hade en helkväll med gräsrökande och grovhångel.
1 av 4
Milyn "Mimi" Jenson och Justin Bieber hade en helkväll med gräsrökande och grovhångel.
Milyn "Mimi" Jenson.
2 av 4
Milyn "Mimi" Jenson.
3 av 4
Milyn "Mimi" Jenson.
4 av 4
Milyn "Mimi" Jenson.

Biebers vilda natt – gräs och grovhångel

Justin Bieber är insyltad i ännu en skandal – grovhånglade med sexig brunett, drack receptbelagd hostmedicin och rökte gräs.


Justins svaghet för örten

Justin Bieber inledde sitt nya år med att röka gräs, och flera av stjärnans vänner är nu oroade över hans allt vildare livsstil, och några i bekantskapskretsen skyller på Lil Twist och hävdar att han har ett dåligt inflytande över Bieber. Läs mer här.

Relationen mellan Justin Bieber, 18, och Selena Gomez, 19, har varit knakig den senaste tiden, och paret har gjort slut flera gånger – bara för att bli ihop igen. Och om de senaste ryktena om tonårsidolen Bieber stämmer så kommer Selena förmodligen inte att ens tänka över att ta tillbaka Justin. 

Några dagar innan julafton hängde Justin med sin bästa kompis, rapparen Lil Twist och läkarstudenten Milyn "Mimi" Jenson. Trions bas var lyxhotellet Beverly Hills Four Seasons – som de lämnade för en stund för att åka och köpa marijuana på Olympic Boulevard. 

Sedan köpte de käk på McDonalds och åkte tillbaka till hotellet, skriver magasinet Star, via Mediatakeout.com. 

"Pratade om tatueringar och valium"

Där rökte de gräs och drack så kallad "sizzurp", en dryck blandad på receptbelagd hostmedicin med kodein och morfin i, utblandat med läsk som till exempel Sprite. Efter stunden på hotellet så åkte de senare hem till Justin och där ska han ha berättat om sin svaghet för tatueringar och Valium. Dessutom ska han ha avslöjat sina planer på att bygga ett speciellt rökrum i huset. 

Senare höll Justin och Mimi varandra i handen, och Justin var romantisk och öm – allt efter att ha rökt på hela natten. Därefter återvände gänget till hotellet – och då skred Justin till verket. 

– Justin överraskade henne genom att säga 'jag vill veta om du smakar gott'. Han började kyssa hennes kinder och öron, sedan halsen och sedan hela kroppen. Sedan tog han av Mimi kläderna och paret grovhånglade.

Justins pressrepresentant vill inte kommentera uppgifterna, skriver Hollywoodlife.com. 

Justin Bieber "Beauty and the beat"


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!