Ron Jeremy är 59 år och har deltagit i över 2000 porrfilmer.
1 av 3
Ron Jeremy är 59 år och har deltagit i över 2000 porrfilmer. - Foto: Ap
Alla älskar Ron Jeremy eftersom han är så snygg.
2 av 3
Alla älskar Ron Jeremy eftersom han är så snygg. - Foto: AP
Ron Jeremy kallas även för igelkotten. Namnet kommer från när Jeremy åkte motorcykel genom en snöstorm och förfrös sig själv. Efter att han värmt upp sig i duschen var hans hus rosa och hans hår stod ut som taggar.
3 av 3
Ron Jeremy kallas även för igelkotten. Namnet kommer från när Jeremy åkte motorcykel genom en snöstorm och förfrös sig själv. Efter att han värmt upp sig i duschen var hans hus rosa och hans hår stod ut som taggar. - Foto: AP

Porrlegendaren blixtopererades efter hjärtproblem

Efter två operationer vilar "den store" nu ut på ett sjukhus i Californien.


Ron Jeremy

Ron Jeremy har medverkat i över 2000 porrfilmer och ett dussintal spelfilmer. Han har även medverkat i tevespel som "Celebrity death match". 

När Ron Jeremy, 59, drabbades av svåra bröstsmärtor bestämde han sig för att själv ratta sin bil till akuten. Där upptäcktes ett artärbråck nära hjärtat och porrstjärnan la snabbt på operationsbordet. 

Den första operationen lyckades inte och Jeremy fick lägga sig på operationsbordet igen. 

På Twitter var fansen upphetsade över det inträffade och lyckoönskar sin hjälte:

 

Efter två operationer vilar porrstjärnan nu ut. Han tar inte emot några besökare men hans tillstånd anses vara stabilt. På Jeremys blogg tackar man för allt stöd från fansen. 

– Ron har genomgått en operation och vilar nu ut. Jag har inte pratat med honom ännu men jag vet att han vill tacka alla för ert stöd, böner och lyckönskningar, skriver en talesperson på hans hemsida.

Det var ett så kallat artärbråck som höll på att fälla giganten. Artärbråck innebär att ett blodkärl försvagas och i värsta fall brister. Bråcket kan uppstå av en mängd orsaker där yttre våld, åderförkalkning eller syfilis är några tänkbara orsaker. 

Se Filip och Fredrik hänga med giganten.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!