Torsdag 2 Dec
Stockholm

Gagas diviga beteende avslöjat av assistenten

Lady Gaga har en del galna upptåg för sig.
1 av 5
Lady Gaga har en del galna upptåg för sig. Foto: FameFlynet.uk.com / 216
Hon är känd för att köra hårt med sina assistenter.
2 av 5
Hon är känd för att köra hårt med sina assistenter. Foto: Stella Pictures / David Tonnessen, PacificCoastNews.com
Häst och vagn? En självklarhet för Gaga när hon ska ta sig fram i London.
3 av 5
Häst och vagn? En självklarhet för Gaga när hon ska ta sig fram i London. Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
Varför inte?
4 av 5
Varför inte?. Foto: FameFlynet.uk.com / 55555
Lady Gaga anser att hon är drottning av universum. Frågor på det?
5 av 5
Lady Gaga anser att hon är drottning av universum. Frågor på det?. Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET PICTURES

Lady Gaga körde hårt med sin assistent och vägrar betala sin anställdas övertid. – Jag är drottningen av universum, säger Gaga.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Kändisarnas divigaste krav

Nyheter24:s Quetzala Blanco har kartlagt vad stjärnor som Rihanna, Lady Gaga, Kanye West och Mariah Carey kräver i sina loger. Läs mer här.  

Att Lady Gaga, 26, är en diva råder det säkert inga som helst tvivel om. Men hur illa ställt det var med stjärnans beteende kunde nog ingen ana. Nu stäms Lady Gaga på hundratusentals kronor av sin tidigare assistent Jennifer O’Neill.

Bland annat kräver Jennifer att Gaga ska betala för över 7 000 timmar obetald övertid. Något som Gaga inte är direkt sugen på – och hennes kommentar till det hela är direkt hämtad från skolgården. 

– Jag tänker inte ge henne pengar så att hon kan gå och köpa en ny tubtopp på Intermix (en amerikansk modebutik, reds. anm.)

I rättegångsdokumenten kan man läsa flera av Lady Gagas uttalanden, som hon dessutom lämnat under ed. 

– Hon är en jävla förortsbrud som stämmer mig på pengar som hon inte har förtjänat. Hon tror att hon är drottningen av hela universum. Och vet du, hon ville inte vara någons slav för i mitt jobb och det jag gör så jag är drottningen av universum varje dag, säger Gaga om assistenten. 

Gaga tycker att Jennifer ska vara tacksam som får följa med stjärnan världen runt och bo på lyxiga hotell och äta goda middagar. 

– Jag är ganska fantastisk mot alla som jobbar för mig, förklarar Gaga vidare. Och hennes förklaring till varför hon vägrar betala Jennifers övertid är speciell. 

"Du är inte min jävla vän"

– Hon sov i egyptisk bomull varje natt, på femstjärniga hotell, i privatplan, hon åt kaviar, festade med Terry Richardson, använde mina kläder, frågade Yves Saint Laurent om hon få gratis skor utan min tillåtelse, använde mitt rabattkort på YSL utan min tillåtelse, säger hon vidare under sitt vittnesmål, skriver New York Post.  

Jennifer kände sig även tvingad att sova tillsammans med sin arbetsgivare. 

– Jag var vid hennes sida 24 timmar per dygn, sju dagar i veckan. Då ingick det även att sova i hennes säng. För Lady Gaga sover inte ensam, säger Jennifer vidare. 

När hon fick frågan om det var ett krav från stjärnan så svarade Jennifer att hon fick det intrycket, skriver The Sun.  

Till slut blev Gaga och Jennifers relation ohållbar, och allt kulminerade i ett bråk på en privatjet när Jennifer ville sova i en säng på planet. 

– När jag sa att hon inte kunde sova i sängen, så sa jag att det var väldigt opassande beteende framför Terry Richardson. När Jennifer sedan frågade om hon inte fick några fördelar eftersom hon jobbat för Gaga så länge och att de dessutom var vänner så tänkte jag bara "Du är inte min jävla vän", säger Gaga vidare. 

Lady Gaga "Judas"


Kommentera
Kopiera länk
Dela