Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Popstjärnan dricker sitt eget kiss

- 14/02/2013, 08:56 -
Kesha är inte direkt blyg av sig.
1 av 3

Kesha är inte direkt blyg av sig.

PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS

Kesha provade att dricka sitt eget urin.
2 av 3

Kesha provade att dricka sitt eget urin.

FameFlynet / KM/FAMEFLYNET PICTURES

Törstig tjej.
3 av 3

Törstig tjej.

Planet Photos / Planet Photos

Vad hände med en pina colada eller en läsk? Nu berättar popstjärnan Kesha om sin äckliga erfarenhet – hon drack sitt eget kiss.

Popstjärnan Kesha, 25, har tidigare berättat om att hon har haft sex med spöken, att hon gör en behå av fansens tänder, och hon har även sjungit om att hon borstar tänderna med Jack Daniels. Det sistnämnda känns logiskt när vi får ta del av stjärnans senaste erkännande. 

Till radiokanalen BBC 1 berättade hon nämligen att hon drack sitt eget urin – och det finns fångat på video. Sångerskans bror som är journalist har under två års tid filmat sin syster och hennes liv. Resultatet är dokumentären "Ke$ha: My Crazy Beautiful Life" som kommer att visas på MTV.

– Han fick mig att göra allt möjligt och man får se sådant som man egentligen inte borde se. Jag hånglar med killar, dricker mitt eget kiss, hoppar från ett hus, hoppar från flygplan, simmar med hajar, säger hon i intervjun, skriver Tmz.com.

Hon tillägger: 

– Jag hade hört att det var nyttigt att dricka sitt eget urin. Någon försökte hindra mig men jag provade ändå. Det var vidrigt och jag kommer inte göra om det, avslutar hon. 

Kesha "Tik tok":


/
/
MTV