Ella-Pagie Roberts-Clarc är Justin Biebers nya kärlek.
1 av 3
Ella-Pagie Roberts-Clarc är Justin Biebers nya kärlek. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Kan hon bli kvinnan i Justins liv?
2 av 3
Kan hon bli kvinnan i Justins liv? - Foto: © Facebook/Ella-Paige
Justin lever livet.
3 av 3
Justin lever livet. - Foto: Planet Photos / Planet Photos

17-årig modell är Justin Biebers nya tjej

Justin Bieber hänger i London med en 17-årig modell och sångerska som nu pekas ut som stjärnans nya kärlek.


Vännerna vill skicka Justin på rehab

Biebers vänner har nyligen oroat sig över hans vilda festande och velat skicka honom på rehab. Bland annat missbrukar tonårsidolen gräs och dricker receptbelagd, morfinbaserad hostmedicin. Kanske kan Ella-Pagie få tillbaka artisten på banan?

Sångerskan och modellen Ella-Pagie Roberts-Clarc, 17, är Justin Biebers, 18, nya flickvän. Det bekräftar källor till Daily Mail. 

Biebers liv har varit kantat av skandaler och olika tjejer sedan han bröt upp med exet Selena Gomez, 20. Har Bieber hittat kärleken på riktigt eller är Ella-Pagie bara en rebound i raden?

Justin Bieber sågs första gången med Ella-Pagie på Justin Timberlakes efterfest till Brit Awards. Paret kom dit tillsammans men undvek att fångas på bilder bredvid varandra.

Det är oklart hur Justin och Ella-Pagie möttes, men en källa säger att Ella-Pagies mamma som är fotograf med kontakter i skivindustrin kan ha fört dem samman. Hur som helst ska Bieber ha vunnit Ella-Pagies hjärta genom att skicka en Rolls Royce för att hämta henne till det femstjärniga hotell där han bodde under sin turné i England.

Blir Justin utnyttjad av Ella-Pagie? 

På sin Twittersida beskriver sig Ella-Pagie som singersongwriter och modell. Enligt Ellens vänner är hon fast besluten att bli känd.

– Ända sedan hon gick i skolan har hon drömt om att bli känd. En sjuk sak är att hon har jobbat så hårt, men att bli sedd med Justin Bieber kommer förmodligen göra hennes karriär, säger en källa till Daily Mail.

Justins vilda singelliv

Nyheter24 har tidigare skrivit om Justins turbulenta ungkarlsliv. Sedan uppbrottet med Selena Gomez har Justin Bieber dejtat bland annat Rihanna, 24. Relationen med Rihanna ska också ska ha varit anledningen till att relationen mellan Bieber och Gomez gick i kras enligt tidningen Life & Style.

Under en galen fest på ett lyxhotell i Beverly Hills ska han ha grovhånglat med läkarstudenten och Milyn ”Mimi” Jenson.

Justin har även sammankopplats med den skandinaviska Victoria´s Secret Modellen Nina Agdal och Victorias Secrets-modellen Barbara Palvin. 

Ella-Pagie "A thousand stories"


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".