Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Suri Cruise, 6, har en bodydouble

- 27/02/2013, 12:13 -
Förmodligen världens sötaste barn – Suri Cruise på stan.
1 av 3

Förmodligen världens sötaste barn – Suri Cruise på stan.

Stella Pictures / Wagner Az, PacificCoastNews.com

Säkerheten kring Suri Cruise är maxad.
2 av 3

Säkerheten kring Suri Cruise är maxad.

Stella Pictures / Wagner Az, PacificCoastNews.com

6-åringen har en body double.
3 av 3

6-åringen har en body double.

Stella Pictures / PacificCoastNews.com

Sexåriga Suri Cruise har en body double. Anledningen ska vara att pappa Tom Cruise har fått säkerhetsnojja.

Sedan Tom Cruise, 50, skiljde sig från Katie Holmes, 34, har Tom haft fortsatt nära kontakt med parets gemensamma dotter Suri Cruise, 6. Och Tom är en riktig hönspappa, han har till och med skaffat en ”body double” åt sin sexåriga ögonsten.

Suris dubbelgångare sågs tidigare i veckan när den riktiga Suri hämtades av mamma Katie efter skolan enligt New York Daily News. 

Mamma och dotter hoppade in i en svart SUV och begav sig mot Katies favoritrestaurang för ett eftermiddagssnack. Men bilen gjorde ett oväntat stopp vid polisen och ut hoppade – ja inte var det den riktiga Suri alla fall.

Dubbelgångaren var klädd i lila jacka, svarta tights och Uggs med rosa sulor – precis som Suri. Flickan försökte dölja sitt ansikte. Den riktiga Suri anlände med sin nanny vid fikastället bara några minuter senare.

Det är inte känt vem Suris kopia är eller om det ingår i flickans arbetsuppgifter att vara lekkamrat åt Suri.

Cruise har säkerhetsnojja

Den senaste tiden har Tom Cruise av oklar anledning höjt upp säkerheten kring dottern till max. En dubbelgångare är en försiktighetsåtgärd som annars bara används när stora stjärnor är hotade av kidnappning.

Tom har den senaste tiden haft möten med riskteam och kidnappningsspecialister. Dessutom vill Cruise ha kontroll över vilka kompisar Suri träffar och vilka deras föräldrar är.

– Tom vill ha namnet på föräldrarna till barnen som Suri leker med. Han måste godkänna föräldrarna innan Suri på egen hand kan besöka deras hem och leka. Han är väldigt försiktig när det gäller henne, säger en källa till New York Daily News.

Katie Holmes och Suri Cruise tar en kopp te: