Justin Bieber hälsar till sina fans från sjuksängen.
1 av 3
Justin Bieber hälsar till sina fans från sjuksängen.
Det har blivit många sena nätter för Bieber.
2 av 3
Det har blivit många sena nätter för Bieber. - Foto: Ken Goff Photos / KGC-49
Han firade nyligen sin nittonårsdag i London.
3 av 3
Han firade nyligen sin nittonårsdag i London. - Foto: Ricky / FameFlynet.uk.com / 55555

Bieber till sjukhus – fick andnöd på scen

Mitt under spelningen fick Justin Bieber problem med andningen. Stjärnan avbröt spelningen och skickades senare till sjukhus.


17-årig modell pekas ut som Biebers nya kärlek

Kan den 17-åriga modellen få Justin Bieber på fötter igen? Läs mer om stjärnans nya kärlek här. 

Den senaste tiden har tärt hårt på tonårsstjärnan Justin Bieber, 19. Under en konsert i London sent på torsdagen fick han problem med andningen på scen. Han fick lämna scenen och blev undersökt av läkare, som rådde honom att avbryta spelningen och åka till sjukhus, skriver Daily Mail. 

Men Bieber vägrade, och gick ut på scenen igen och avslutade sin konsert. Sedan kördes han till sjukhus, och där vilar han nu upp sig. Under natten twittrade han ut en bild från sjuksängen till sina miljontals följare. 

– Repar mig, lyssnar på Janis Joplin, skrev han. 

Biebers vänner och familj är oroade över hans allt vildare festande och tidigare har Nyheter24 skrivit om hur flera i hans närhet ville arrangera en intervention för att skicka stjärnan på rehab.

Han har setts röka gräs vid ett flertal tillfällen, han har hittat ett nytt nöje i att blanda ut en morfinbaserad hostmedicin med läsk och talar även gott om det lugnande preparatet Valium. 

Sedan relationen med Selena Gomez, 20, tog slut har Justins värld snurrat allt fortare. För några dagar sedan syntes han i London klädd i en gasmask, och hans beteende blir allt mer udda.

"Jag är en stjärna, jag gör vad jag vill"

Nu har Biebers pressade schema även börjat gå ut över hans karriär. Tidigare i veckan var han två timmar sen till sin egen konsert, och besvikna fans buade ut stjärnan. Bieber har även börjat bli ordentlig divig mot sin personal på turnén.

– Det är mitt gig, jag går ut på scen när jag känner för det, ska Justin ha sagt, skriver Daily Mail.

En källa till brittiska tidningen The Sun berättar mer om hur obehagligt det har varit att arbeta med Justin Biebers spelningar på arenan O2. 

– Han bråkade med sina managers, med sin familj. Det var en väldigt obehaglig stämning. Hans attityd var ungefär 'jag är en stjärna, jag kan göra vad jag vill", säger en källa inom produktionen till The Sun.

Se Justin Biebers kollaps på scen: 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.