Channing Tatum verkar ha en sexfantasi om George Clooney.
1 av 3
Channing Tatum verkar ha en sexfantasi om George Clooney. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
George Clooney – mannen som får både män och kvinnor att smälta.
2 av 3
George Clooney – mannen som får både män och kvinnor att smälta. - Foto: FameFlynet Sweden / Lionel Hahn
George Clooney fyller snart 52, men har fortfarande inte tappat stinget.
3 av 3
George Clooney fyller snart 52, men har fortfarande inte tappat stinget. - Foto: FameFlynet / Mandatory Byline: Juan Rico/FAME

Channing Tatum: Jag vill ligga med Clooney

Förra sommaren inledde Channing Tatum och George Clooney en vänskap. Och Tatum verkar tycka att det är läge att avancera. Too soon?


Här är de sexigaste killarna på Instagram

Kolla in kändiskillarna som är smått besatta av sina sexpack och biceps. 

Skådespelaren Channing Tatum, 32, har en riktig man crush. Och det är inte lammkött som står på menyn för Tatum. I stället har han spanat in den betydligt äldre hunkskådisen George Clooney, 51. Under en presskonferens för Tatums kommande film "White House Down" fick han frågan om vem som var världens sexigaste man. Och svaret lät inte vänta på sig. 

– Jag har tillbringat mycket tid med George Clooney och jag måste säga att han är en av världens mest intressanta män. Han kan göra allt. Japp, jag antar att jag säger att jag skulle vilja ha sex med honom, sa Tatum, skriver The Sun

Channing och George började umgås intensivt i juli förra sommaren, allt efter att Tatums flickvän Jenna Dewan blev god vän med George Clooneys flickvän Stacy Keibler. Hela gänget tillbringade semestern tillsammans i Clooneys mytomspunna lyxhus i Lake Como i Italien. 

Channing Tatum strippar i Magic Mike: 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!