Justin Bieber är tatueringstokig.
1 av 6
Justin Bieber är tatueringstokig. - Foto: PLANET PHOTOS
Tatueringsbiten.
2 av 6
Tatueringsbiten. - Foto: PLANET PHOTOS
Justin Bieber har flera små tatueringar.
3 av 6
Justin Bieber har flera små tatueringar. - Foto: PLANET PHOTOS
Justin Bieber tatuerade in de här bedjande händerna.
4 av 6
Justin Bieber tatuerade in de här bedjande händerna. - Foto: PLANET PHOTOS
Justin Biebers nya tatuering.
5 av 6
Justin Biebers nya tatuering. - Foto: PLANET PHOTOS
Justin Bieber har även ett jesusporträtt på vaden.
6 av 6
Justin Bieber har även ett jesusporträtt på vaden. - Foto: Stella Pictures

Bieber ville inte betala för tatueringen

Trots att han är god för miljarder så var inte Justin Bieber särskilt intresserad av att betala för sin tatuering.


Stjärnornas sjukaste tatueringar

Zlatan, Rihanna, David Beckham och Gucci Mane har alla en sak gemensamt – nämligen sina gaddar. Hissarna, dissarna och missarna – här är kändisarnas tatueringar. 

Justin Bieber, 19, har inte haft det lätt den senaste tiden. Vänner, familj och fans ifrågasätter hans allt mer urspårade beteenden. 

Tidigare i veckan hamnade Bieber i klammeri med rättvisan efter en dispyt med en granne. Enligt grannen ska Bieber ha hotat och misshandlat honom. Nu verkar det inte bättre än att Bieber har skaffat sig ännu en fiende – sin tatuerare. 

När Bieber nyligen befann sig i London så bestämde han sig för att han ville ha stans bästa tatuerare på stand-by hela natten. Biebers val föll på salongen Love Hate Tattoos som ligger i Notting Hill och Bieber beslöt sig för att anlita artisten Guy Sahar

– Först skickades jag till hans hotell på kvällen, vid 19.00. Sedan skickades jag tillbaka och fick vara standby hela natten. Klockan 06.00 på morgonen fick jag åka tillbaka till hotellet för att tatuera honom. Hans managers sa att pengar inte var något problem, så vi diskuterade inga priser. Jag spenderade fyra timmar med att tatuera Bieber och sedan hans DJ. Jag blev inte ens erbjuden ett glas vatten, säger Guy Sahar till Mirror. 

När Sahar sedan skulle ha betalt för sitt arbete blev det sura miner från Biebers livvakt. Priset för Sahars arbete var 12 000 kronor. 

– Till slut så fick jag acceptera 5 000 kronor så att jag kunde dra därifrån. Bieber är ett skämt och en bortskämd unge. Han var divig och fick utbrott på sin assistent. Det var pinsamt, säger Sahar vidare till Mirror. 

Bieber visar en tatuering för David Letterman: 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!