Måndag 19 Apr
Stockholm

Bieber åtalas för loska

Justin Biebers temperament blir värre och värre. Så här såg det ut när han gick till attack mot en paparazzifotograf i London nyligen. Nu riskerar han åtal efter att ha spottat på en granne.
Justin Biebers temperament blir värre och värre. Så här såg det ut när han gick till attack mot en paparazzifotograf i London nyligen. Nu riskerar han åtal efter att ha spottat på en granne. Foto: FameFlynetuk.com / FameFlynetuk

Åtminstone om polisen får som de vill. Enligt källor som pratat med nyhetssajten TMZ kommer polismyndigheten rekommendera åtal. Detta efter att Justin Bieber spottat på sin granne under ett gräl.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Flera skandaler

Den senaste tiden för Bieber har varit minst sagt turbulent och skandalkantad. 

Han har gått till attack mot paparazzifotografer i London, dykt upp flera timmar sen till sina konserter – där han dessutom blivit utbuad av sina fans, och hans familj och nära vänner har varit så oroliga för stjärnans hälsa att de velat skicka honom på rehab

Detta efter att stjärnan börjat röka cannabis  och dricka amfetaminbaserad hostmedicin.

Justin Bieber, 19, har under större delen av sitt kändisskap varit den oskyldiga tonåringen som får småflickor att bli knäsvaga. 

På senare tid har den här bilden däremot sakta men säkert tynat bort. Vi har fått höra om både knarkfester, paparazziattacker och rehab.

Nu är artisten återigen i blåsväder. Denna gång riskerar han att åtalas för att han spottat på en granne, rapporterar TMZ

Väntar på utredningen

Än så länge är utredningen fortfarande igång.

Polismyndigheten uppger sig däremot, enligt TMZ, ha en klar bild av fallet - och kommer att rekommendera ett åtal till distriktsåklagaren i Los Angeles.

Källorna berättar också att polisen haft Biebers vilda beteende, bland annat fortkörning, bråk, hot och droger, i åtanke. 

Nyligen gick Justin till attack mot paparazzis:


Kommentera
Kopiera länk
Dela