Paris Hilton, Kim Kardashian och Adam Sandler har alla en sak gemensamt – de har nämligen varit med i filmerna som sågats hårdast på filmsajten imdb.com.
1 av 11
Paris Hilton, Kim Kardashian och Adam Sandler har alla en sak gemensamt – de har nämligen varit med i filmerna som sågats hårdast på filmsajten imdb.com.
Kim Kardashian är en av skådespelarna i filmen Disaster Movie.
2 av 11
Kim Kardashian är en av skådespelarna i filmen Disaster Movie. - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Paris Hilton i The Hottie and the Nottie.
3 av 11
Paris Hilton i The Hottie and the Nottie. - Foto: Planet / PLANET PHOTOS
Skådespelaren Jon Voight har en roll i filmen Superbabies: Baby Geniuses 2. Vad ska man säga? Maten måste väl stå på bordet...
4 av 11
Skådespelaren Jon Voight har en roll i filmen Superbabies: Baby Geniuses 2. Vad ska man säga? Maten måste väl stå på bordet... - Foto: Stella Pictures / Jeffrey Mayer
År 1966 var det här otäckt. Screenshot från filmen Manos: The Hands of Fate.
5 av 11
År 1966 var det här otäckt. Screenshot från filmen Manos: The Hands of Fate.
Paris Hilton strippar i filmen Pledge This!
6 av 11
Paris Hilton strippar i filmen Pledge This! - Foto: Visual / MAID / VISUAL Press Agency
Anne B. Real – en rappare inspirerad av Anne Frank.
7 av 11
Anne B. Real – en rappare inspirerad av Anne Frank.
Die Hard Dracula blev inge supersuccé.
8 av 11
Die Hard Dracula blev inge supersuccé.
Örnarna i Birdemic: Shock and Terror ser inte direkt verkliga ut.
9 av 11
Örnarna i Birdemic: Shock and Terror ser inte direkt verkliga ut.
Adam Sandler i komedin Going Overboard.
10 av 11
Adam Sandler i komedin Going Overboard.
Kelly Clarkson ser i alla fall glad ut på affischen för filmen From Justin to Kelly.
11 av 11
Kelly Clarkson ser i alla fall glad ut på affischen för filmen From Justin to Kelly.

Här är världens sämsta filmer – någonsin

Peppad på filmkväll? Bra. Då vet vi vilka filmer du definitivt inte ska hyra. Här är listan på världens sämsta filmer – någonsin.


Efter skandalfilmen – här är de hetaste trekanterna

Den kontroversiella filmen "Spring Breakers" hade nyligen premiär i Sverige. Filmen har redan nu blivit omtalad för en trekantsscen. Men har du koll på filmhistoriens andra heta sexscener? Kolla in listan här.  

Tusentals filmintresserade användare på filmsajten imdb.com har röstat fram världens 100 sämsta filmer – någonsin. Precis som tidningen Huffington Post har uppmärksammat så hittar vi societetskvinnan Paris Hilton, 32, i två av filmerna som har hamnat på topp 10. 

Dels har Paris en roll i filmen "The hottie and the nottie" från 2008, och tyvärr även i "Pledge this" från år 2006. 

Kolla in listan över världens sämsta filmer och deras trailers nedan – från katastrofala Dracula-remakes via highschoolrullar till märkliga musikaler. 

1. Disaster Movie
Redan titeln avslöjar allt. I den här filmen från 2008 ser vi Carmen Electra, Vanessa Lachey och även Kim Kardashian som plötsligt får utstå en radda naturkatastrofer och andra förödande händelser. 


2. The Hottie and The Nottie
År 2008 släpptes den här filmen som handlar om Nate som flyttar till Los Angeles för att stalka upp sin gamla tonårskärlek Cristabel, spelad av Paris Hilton. Problemen hopar sig för Nate när han inser att Cristabel har en ful kompis, som han även börjar få känslor för. 


3. Superbabies: Baby Geniuses 2
Den annars så ansedda skådespelaren Jon Voight – som har Oscarsnominerats för sin roll i filmen "Midnight Cowboy" – ser vi i den här floppfilmen från 2004 som handlar om ett gäng genibebisar som ska överlista en mediemoguls försök att knäcka koden till bebisspråk. 

4. Manos: The Hands of Fate
1966 kom den här filmen som handlar om en familj som går vilse och hamnar hos en underjordisk djävulskult. 


5. Pledge This!
Ännu en Paris Hilton-rulle. I den här komedin från 2006 ska Paris ta hand om ett gäng utstötta studenter som vill söka medlemsskap i universitets flickklubb. 


6. Anne B. Real 
År 2003 kändes det som en bra idé att göra en film med den här handlingen: en ung kvinnlig rappare ska göra karriär. Hennes inspiration har hon hittat i Anne Franks dagbok. 


7. Die Hard Dracula
En modern Dracula hittar Steven, en snygg amerikansk hjälte som är förkrossad efter sin flickväns död. 

8. Birdemic: Shock and Terror
Jättemånga örnar attackerar invånarna i en liten by. Många dör. Ingen vet vad som orsakar örnarnas attack. Två människor lyckas stå emot attacken – men kommer de överleva? Filmens snittbetyg på imdb.com är 1,9 av 10. Ouch. 

9. Going Overboard
Innan Adam Sandler var en firad skådis gjorde han självklart sina hundår. Bland annat den här komedin där Sandler spelar mot skådisar som Billy Bob Thornton och Billy  Zane. I filmen ser vi Sandlers karaktär ta ett jobb på ett kryssningsfartyg.

10. From Justin to Kelly
I den här musikalen från 2003 ser vi artisten Kelly Clarkson spela en servitris som möter kärleken under sportlovet. Paret enas av sitt gemensamma intresse: att sjunga. 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.