Det är det ena och det andra som stjärnorna tror på. Har du koll på vad?
1 av 8
Det är det ena och det andra som stjärnorna tror på. Har du koll på vad? - Foto: Stella Pictures
Rockstjärnan Pete Doherty, känd från bland annat Libertines och Babyshambles, tror att en del av hans hus är hemsökt. – Ibland låter det som att spökena har en galen fest, säger Doherty i en intervju. Frågan är om det inte bara är en dålig ursäkt att dra när grannarna klagar på stjärnans hårda fester där sprit och droger oftast flödar rikligt....
2 av 8
Rockstjärnan Pete Doherty, känd från bland annat Libertines och Babyshambles, tror att en del av hans hus är hemsökt. – Ibland låter det som att spökena har en galen fest, säger Doherty i en intervju. Frågan är om det inte bara är en dålig ursäkt att dra när grannarna klagar på stjärnans hårda fester där sprit och droger oftast flödar rikligt.... - Foto: Stella Pictures / Hahn-Marechal-Nebinger
Fran Drescher, mest känd för sin roll i teveserien Nanny Fine, är övertygad om att hon och hennes ex-make blev kidnappade av aliens, samt att dessa opererade in elektroniska gps-sändare i deras kroppar. Fran har berättat att hon och hennes make har likadana ärr – som de ska ha fått efter att de blev bortförda.
3 av 8
Fran Drescher, mest känd för sin roll i teveserien Nanny Fine, är övertygad om att hon och hennes ex-make blev kidnappade av aliens, samt att dessa opererade in elektroniska gps-sändare i deras kroppar. Fran har berättat att hon och hennes make har likadana ärr – som de ska ha fått efter att de blev bortförda. - Foto: Stella Pictures / BWP
Gladiator-skådespelaren Russell Crowe använde sig av sin Twitter för att i mars 2013 berätta att han hade fotograferat ett UFO som susade förbi en botanisk trädgård i Sydney. Dessvärre visade det sig att det inte alls var ett UFO, utan en mast från en segelbåt.
4 av 8
Gladiator-skådespelaren Russell Crowe använde sig av sin Twitter för att i mars 2013 berätta att han hade fotograferat ett UFO som susade förbi en botanisk trädgård i Sydney. Dessvärre visade det sig att det inte alls var ett UFO, utan en mast från en segelbåt. - Foto: FameFlynet / AAR/FAMEFLYNET PICTURES
Angelina Jolie är en skummis. När hon var gift med skådespelaren Billy Bob Thornton så bar hon sin makes blod i en liten behållare runt halsen. Billy Bob bar självklart Angelinas blod kring sin hals i ett liknande smycke. Allt för att stärka banden mellan varandra.
5 av 8
Angelina Jolie är en skummis. När hon var gift med skådespelaren Billy Bob Thornton så bar hon sin makes blod i en liten behållare runt halsen. Billy Bob bar självklart Angelinas blod kring sin hals i ett liknande smycke. Allt för att stärka banden mellan varandra. - Foto: Stella Pictures / Blue
Transformers-stjärnan Megan Fox tror på allt från pysslingar till Bigfoot och Loch Ness. – Jag tror att de här varelserna kommer från ett annat ställe än folks fantasier, sa Fox i en intervju.
6 av 8
Transformers-stjärnan Megan Fox tror på allt från pysslingar till Bigfoot och Loch Ness. – Jag tror att de här varelserna kommer från ett annat ställe än folks fantasier, sa Fox i en intervju. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Popstjärnan Lady Gaga har sagt att hon undviker att ha sex eftersom hon tror att hennes sexpartners ska beröva hennes kreativa sida. Hur det skulle gå till? Jo, Gaga är övertygad om att den skulle passera genom vaginan. Låter logiskt.
7 av 8
Popstjärnan Lady Gaga har sagt att hon undviker att ha sex eftersom hon tror att hennes sexpartners ska beröva hennes kreativa sida. Hur det skulle gå till? Jo, Gaga är övertygad om att den skulle passera genom vaginan. Låter logiskt. - Foto: Stella Pictures / B Press
Guns N' Roses-rockaren Axl Rose vägrar att spela i städer som har begynnelsebokstaven M, eftersom han är övertygad om att det är en otursförföljd bokstav.
8 av 8
Guns N' Roses-rockaren Axl Rose vägrar att spela i städer som har begynnelsebokstaven M, eftersom han är övertygad om att det är en otursförföljd bokstav. - Foto: Stella Pictures / Paul Harris

Aliens, blod och vaginor – det tror kändisarna på

Spöken, aliens, bokstäver med förbannelser – här är de galna grejerna kändisarna tror på.


Många svenskar tror på spöken

En av fem svenskar tror att spöken finns och lika många säger sig ha sett, varit i kontakt eller haft en förnimmelse av en person som är död, visar en ny undersökning. Läs mer här.  

Att stjärnor tror på lite udda saker är ingen större hemlighet. De flesta är bekanta med Tom Cruise, 50, och hans vurmande för scientologsekten. Enligt ett reportage om sekten som journalisten Janet Reitman gjorde för tidningen Rolling Stone år 2006 så verkar kärleken vara ömsesidig. Sekten i sin tur tror nämligen att Tom Cruise är övernaturlig.

De är övertygade om Tom kan flytta saker med sin tankekraft och dessutom styra både människor och djurs tankar. De tror även att Tom är kapabel att lämna sin kropp och kommunicera via telepati.

– De tror att han psykiskt kan kontrollera materia, energi, rymd och tid, skriver Janet Reitman i Rolling Stone, via Us Magazine. 

Men visste du att Lady Gaga undviker sex för att hon är rädd att hennes kreativitet ska försvinna ut via hennes vagina eller att Megan Fox tror på både pysslingar och Loch Ness-odjuret? 

Kolla in stjärnornas speciella övertygelser i bildspelet ovan. Klicka på pilarna. 

/
/
Ufo
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .