Supermodellen får inte längre bära änglavingar på catwalken.
1 av 6
Supermodellen får inte längre bära änglavingar på catwalken. - Foto: CR / Target Press
Miranda Kerrs utseende säljer inte.
2 av 6
Miranda Kerrs utseende säljer inte. - Foto: Stella Pictures / Starlitepics
Miranda Kerr i en kampanj för Victorias Secret.
3 av 6
Miranda Kerr i en kampanj för Victorias Secret. - Foto: CR / Target Press
Miranda kommer fortfarande att modella för Victorias Secret.
4 av 6
Miranda kommer fortfarande att modella för Victorias Secret. - Foto: CR / Target Press
Miranda Kerr med vingarna på catwalken. Den här synen är snart ett minne blott.
5 av 6
Miranda Kerr med vingarna på catwalken. Den här synen är snart ett minne blott. - Foto: FameFlynet / Mandatory Byline: Diane Cohen/FA
Miranda Kerr är framröstad till en av världens vackraste kvinnor. Men det räcker inte alltid så långt.
6 av 6
Miranda Kerr är framröstad till en av världens vackraste kvinnor. Men det räcker inte alltid så långt. - Foto: Enfoque / MEV

Supermodellen sparkas från Victorias Secret

Hon är framröstad till en av världens vackraste kvinnor och är en av de mest kända modellerna i branschen. Men nu får hon inte längre bära titeln "ängel" för Victorias Secret.


Miranda är världens vackraste kvinna

I oktober utnämnde det amerikanska livstilsmagasinet Esquire skådespelerskan Mila Kunis till världens sexigaste kvinna. När nu den brittiska upplagan av Esquire ska utse världens sexigaste kvinna är det annat ljud i skällan. Då föll valet på Miranda KerrLäs mer här. 

Supermodellen Miranda Kerr, 30, kommer inte längre att vara en av Victorias Secrets "änglar". Nu får hon nämligen sparken som ängel från underklädesjätten, avslöjar tidningen Us Weekly. 
Anledningen är att hon helt enkelt inte har ett säljande utseende. Inte i jämförelse med hennes kollegor Alessandra Ambrosio och Candice Swanepoel i alla fall. 

– De kan fortfarande använda henne i kataloger eftersom hon då får ett dagsarvode, men hon behöver inte vara en ängel för att göra det, säger en källa till Us Weekly

Miranda Kerr har ett kontrakt som löper på tre år, och enligt källor till Us Weekly så kommer kedjan inte att förnya kontraktet. Men uppgifterna tillbakavisas av Victorias Secrets vd Ed Razek

– Vi har inga planer på att sluta jobba med henne. I själva verket har vi faktiskt bjudit in henne till årets show och hon har tackat ja, säger han, skriver Us Weekly. 

Miranda Kerr för Victorias Secret: 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.