Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"P. Diddys döttrar var täckta av kokain"

- 12/04/2013, 08:56 -
P Diddys ex-tjej Kim Porter stäms av barnflickan.
1 av 3

P Diddys ex-tjej Kim Porter stäms av barnflickan.

Planet Photos / Planet Photos

P Diddy och Kim Porter då det begav sig.
2 av 3

P Diddy och Kim Porter då det begav sig.

Fame / FAME PICTURES

Kim Porter stäms av sin tidigare barnflicka.
3 av 3

Kim Porter stäms av sin tidigare barnflicka.

Stella Pictures / Miguel Aguilar, PacificCoastNews.com

En barnflicka som tog hand om P. Diddys två döttrar berättar om barnens tillvaro. – Mamman kedjerökte marijuana.

Hiphopstjärnan P. Diddys två tvillingdöttrar var alltid omgivna av droger och var även täckta av ett mystiskt vitt puder. Det hävdar den barnflicka som nu stämmer tvillingarnas mamma, tillika P Diddys ex-tjej Kim Porter. 

Barnflickan Dawn Drago arbetade för Porter från 2011 fram till 2012. I stämningen hävdar barnflickan att Porter kedjerökte marijuana samtidigt som hennes döttrar var i samma hus.

Och marijuana var inte den enda drogen som mamman använde sig av. Barnflickan ska även ha hittat kokain, och vid ett tillfälle ska barnflickan ha kört barnen till skolan och då lagt märke till att de var "täckta av en vid puderliknande substans", skriver Tmz.com.

Barnflickan hävdar vidare att barnen hade hittat en påse med det vita pulvret, ampuller och andra droger. När barnflickan konfronterade mamman slog hon ifrån sig och sa att det bara var medicin. 

Barnflickan sa upp sig efter att hon inte längre stod ut med marijuanaröken, och framfört klagomål om det till döttrarnas mamma. 

Tmz.com har sökt både P Diddy och Kim Porter. Ingen av dem har valt att kommentera uppgifterna.