Farrah är känd för sin vidla livsstil. Nyligen hamnade hon på bild där hon hånglade loss med en halvnaken väninna.
1 av 6
Farrah är känd för sin vidla livsstil. Nyligen hamnade hon på bild där hon hånglade loss med en halvnaken väninna. - Foto: Faksimil TMZ.com, Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Farrah plåtas för en bikinikollektion.
2 av 6
Farrah plåtas för en bikinikollektion. - Foto: Stella Pictures / Kevin Perkins, PacificCoastNews.com
Farrah har lagt hundra tusentals kronor på kirurgi.
3 av 6
Farrah har lagt hundra tusentals kronor på kirurgi. - Foto: Stella Pictures / Kevin Perkins, PacificCoastNews.com
Hon har bland annat gjort ett implantat i hakan, opererat näsan och förstorat sina bröst.
4 av 6
Hon har bland annat gjort ett implantat i hakan, opererat näsan och förstorat sina bröst. - Foto: Stella Pictures / Kevin Perkins, PacificCoastNews.com
I realityserien Teen Mom har Farrah berättat om sin sorg och svårigheterna med att vara ensamstående mamma.
5 av 6
I realityserien Teen Mom har Farrah berättat om sin sorg och svårigheterna med att vara ensamstående mamma. - Foto: Stella Pictures / Kevin Perkins, PacificCoastNews.com
James Deen och Lindsay Lohan under inspelningen av The Canyons.
6 av 6
James Deen och Lindsay Lohan under inspelningen av The Canyons. - Foto: Planet Photos / Planet Photos

"Porrstjärnans penis är liten"

Har storleken betydelse? Ja, i alla fall om du frågar den skandalomsusade tonårsmamman Farrah Abraham som nu går till attack mot porrstjärnan hon spelat in en sexfilm med.


Mamma och dotter chockar i porrfilm

Mamman Jessica, 56, spelar in porrfilm tillsammans med sin dotter Monica, 22. – Under scenerna tänker jag på hur snuskigt rika vi kommer bli, säger Monica. Läs mer här. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om tonårsmamman Farrah Abraham, 21, mest känd från realitysåpan "Teen Mom". Nyligen läckte det ut en 30 minuter lång hemmainspelad sexfilm där Farrah har sex med porrstjärnan James Deen, 27.

Skandalrubrikerna var ett faktum och flera stora porrfilmsbolag började buda för att få rättigheterna till filmen. 

Porrstjärnan: Jag är inte prostituerad

Senare avslöjade Deen att hela sexskandalen var iscensatt – allt för att Farrah skulle bli lika känd som Paris Hilton och Kim Kardashian, som tjänat miljoner på sina sexfilmer.

– Om du ska göra en kändissexfilm och försöka få den att se ut som en hemmainspelad amatörvideo så hyr du inte en känd porrstjärna, man tar in nån vanlig snubbe bara, säger Deen i en intervju med Today – och avslöjar även Farrahs plan för att nå kändisstatus. 

– De ville skicka ut oss på en dejt och sedan ringa och tipsa paparazzifotograferna. Jag sa att jag inte är prostituerad och att jag inte kommer att fejka dejter med folk för att få rubriker, säger Deen vidare, skriver Tmz.com. 

Penishånet: Den är definitivt inte stor

Farrah själv är besviken och bitter över att Deen har avslöjat hennes plan. Nu gör hon allt för att hämnas – och hon slår tillbaka där det gör som ondast. I en intervju med Tmz.com hånar hon Deens penis, skriver New York Daily News. 

– Hans penis är liten. Jag har inte sett så många, men den är definitivt inte stor, säger Farrah kallt. 

Enligt Wikiporno – porrbranschens motsvarighet till Wikipedia – mäter Deens penis 19,5 centimeter. 

Deen är en av världens mest kända porrskådisar. Han har spelat in över 1 300 filmer och har vunnit flera utmärkelser på porrfilmsgalor. Tillsammans med Lindsay Lohan har han även spelat in den lite mer rumsrena filmen "The Canyon" regisserad av Paul Schrader med manus av Bret Easton Ellis

James Deen berättar om Farrahs plan: 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!