Quetzala Blanco.
Quetzala Blanco. - Foto: Mikael Dahl

Quetzala: Så playar du en player

Nyheter24:s Quetzala Blanco avslöjar sina bästa tips för att behålla och playa en player.


Den vanligaste frågan jag får av läsare är hur man ska playa en player. Jag har nästan dragit mig för att skriva den här krönikan för jag vet inte om jag vill dela med mig av de här tipsen. För det är ett heltidsjobb, det måste man ha klart för sig. Och om man inte är helt känslokall så lär man förmodligen gå under av ångest på vägen. Men det är väldigt enkelt. Busenkelt, faktiskt. 

Här är min checkilista, bara klippa ur och spara – Så playar du en player.

1. Lita inte på någonting han säger, någonsin – men visa det aldrig. 
Utgå från att allt han säger är lögn. När han säger att du är sexig så menar han det inte, när han säger att han saknar dig ligger han förmodligen med nån annan brud, när han säger att han älskar dig spelar han Fifa13, när han säger att han vill leva resten av sitt liv med dig har han dragit ladd. Spela med och boosta honom!

2. Förbered dig på att det är slut från och med första gången ni ses.
Efter några månader kommer playern devalvera dig. Från att ha typ varit helt besatt av dig och fått dig att känna dig som den roligaste, sexigaste ever så kommer han plötsligt försvinna, sluta höra av sig eller försöka göra dig svartsjuk. Detta är ett helt normalt beteende för en player. Ta det inte personligt. Jag ser det snarare som lite gulligt att playersnubbar fortfarande kör med sån stil och att de tror att de är starka när de egentligen är svagare än teskedsgumman. De är ju slavar under sitt egna beteende. 

3. Om du inleder en relation med en player – se till att alltid ha några andra killar vid sidan om.
Gärna testosteronstinna alfahannar. Självklart ska du sköta det diskret och din kille ska aldrig få reda på det. När din playerpojkvän kör silent treatment på dig eller spelar cool ska du låtsats vara sårad och sakna honom. Under den här tiden kan du passa på att leka av dig med dina andra killar vid sidan om.

4. Ställ aldrig krav och gör aldrig slut.
Att playa en player, och att behålla en player livet ut (tro mig, det kan man verkligen vilja göra. Finns ju inga som är så bra i sängen som psykopater, players och borderlinebrudar) handlar om en enda sak. Inte skapa drama. Män hatar drama och konflikter, och hysteriska tjejer med falsettröst skyr de som pesten. Inga ultimatum, inga hot. Bara lugnt och fint låta playern föra sitt spel och köra sitt race.

5. Playern kommer alltid tillbaka.
Det här är lätt att glömma. För efter ett tag kommer han att tröttna på dig och byta ut dig mot någon annan. Förmodligen någon mycket fulare. Typ en deformerad strippa eller en trist jävla brud med Gina Tricot-top och röda extensions. Du kommer säkert vara skitledsen och undra vad du har gjort för fel. Men du har inte gjort något fel för du är helt perfekt. Glöm inte bort dina andra killar du hade vid sidan om. Nu är det ett perfekt tillfälle att ge dom lite kärlek. Då och då kommer din playerkille höra av sig och kanske vilja ligga eller sexmessa. Bara för att få bekräftelse och för att du inte ska släppa honom. Ge honom bekräftelsen och var helt obrydd. Spela med.

6. Simma ur bild.
Ibland är det bra att simma ur bild lite. Var lite kortare i tonen men strunta inte i att svara, res iväg nånstans, berätta inte om dina planer utan ligg lite lågt. Players hatar att inte ha kontroll och det här beteendet får playern att vilja ha tillbaka dig – bara för att kunna kontrollera dig. 

***

Lycka till och säg hejdå till ett sunt kärleksliv!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.