Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här blåser Bieber-kopian fansen från en limo

- 22/04/2013, 16:19 -
Alla går på det.
1 av 4

Alla går på det.

Faksimil Youtube

Fansen springer efter bilen.
2 av 4

Fansen springer efter bilen.

Faksimil Youtube

Tittut.
3 av 4

Tittut.

Faksimil Youtube

Fansen trodde de fått se Justin.
4 av 4

Fansen trodde de fått se Justin.

Faksimil Youtube

En limousine, hoodtröja, keps och ett par sneakers det skriker swag om är allt som krävs för att få samma uppmärksamhet som världsstjärnan Justin Bieber.

De flesta norska Justin Bieber-fans fick inte möjligheten att se sin idol när han nyligen uppträdde i Norge. Däremot kan flera beliebers leva på lyckan att de trodde att de fick göra det. Allt som krävdes för att lura fansen var en en limousine, en luvtröja, en keps och ett par vrickade sneakers.

När två unga killar rullar genom Oslo i en vit limousine skriker inte bara fansen, de springer efter bilen och några unga tjejer brister dessutom ut i gråt när de tror att de fått syn på sin idol. Men allt är alltså bara ett prank.

Svenska fans kastade sig över fel person

När svenska Bieber-fans på måndagen samlades utanför Grand Hotel i Stockholm för att få en skymt av artisten blev de duktigt besvikna. Den unga killen som lämnade hotellet, med luvan uppe, kepsen och solglasögonen på, visade sig vara en polsk look-a-like. 19-åringen var själv på plats för att gå på kvällen konsert i Globen skriver Aftonbladet.

Se filmen från Oslo här: