Personlig brun utan sol-insmörjare eller någon som leder en upp för trapporna? Här är världens lataste kändisar.
1 av 9
Personlig brun utan sol-insmörjare eller någon som leder en upp för trapporna? Här är världens lataste kändisar.
Cheryl Cole har assistenter som hjälper henne att gå upp för trappor. Verkar ju rimligt.
2 av 9
Cheryl Cole har assistenter som hjälper henne att gå upp för trappor. Verkar ju rimligt. - Foto: Stella Pictures / DAVID SILPA
Geri Halliwell – bär aldrig på sitt eget bagage. Så kan hon lägga energi på att se så här snygg ut istället.
3 av 9
Geri Halliwell – bär aldrig på sitt eget bagage. Så kan hon lägga energi på att se så här snygg ut istället. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Eva Longoria har assistenter som hjälper henne att bära släpet på hennes designerklänningar när hon trippar fram på röda mattan.
4 av 9
Eva Longoria har assistenter som hjälper henne att bära släpet på hennes designerklänningar när hon trippar fram på röda mattan. - Foto: Stella Pictures / Hahn-Marechal-Nebinger
Tom Cruise hatar som sagt att frysa. Ja, det är så viktigt att han hålls varm så han har hjälpredor som släpar runt infravärme för att höja stjärnans temperatur.
5 av 9
Tom Cruise hatar som sagt att frysa. Ja, det är så viktigt att han hålls varm så han har hjälpredor som släpar runt infravärme för att höja stjärnans temperatur. - Foto: Stella Pictures / JIM RUYMEN
Rod Stewart har kämpat på hårt så man får väl förstå att han vill ta det lite lugnt på ålderns höst. Nu betalar han unga assistenter för att bära hans shoppingpåsar fulla av designerkläder.
6 av 9
Rod Stewart har kämpat på hårt så man får väl förstå att han vill ta det lite lugnt på ålderns höst. Nu betalar han unga assistenter för att bära hans shoppingpåsar fulla av designerkläder. - Foto: Stella Pictures / Genio/FameFlynet Pictures
Supermodellen Lais Ribeiro har en person vars enda uppgift är att smörja in henne med brun utan sol-kräm inför Victorias Secrets-plåtningar.
7 av 9
Supermodellen Lais Ribeiro har en person vars enda uppgift är att smörja in henne med brun utan sol-kräm inför Victorias Secrets-plåtningar. - Foto: Fame Flynet Usa
Chaneldesignern Karl Lagerfeld har över 100 iPods. Och inte orkar han hålla på och ladda över musik på sina små musikmaskiner på egen hand. Nej, hur skulle det se ut. Lagerfeld har nämligen anställt en nanny åt sin iPod. Nannyns enda uppgift är att se till att Lagerfelds bärbara musikspelare är fulltankade med den hetaste musiken just nu.
8 av 9
Chaneldesignern Karl Lagerfeld har över 100 iPods. Och inte orkar han hålla på och ladda över musik på sina små musikmaskiner på egen hand. Nej, hur skulle det se ut. Lagerfeld har nämligen anställt en nanny åt sin iPod. Nannyns enda uppgift är att se till att Lagerfelds bärbara musikspelare är fulltankade med den hetaste musiken just nu. - Foto: Gregorio Borgia
Victoria Beckham har verkligen blivit riktigt posh. Japp, sångerskan är så lyxig nu för tiden att hon inte ens bär sin egen mat och i mataffären pekar hon bara ut vad hon vill ha så får någon annan stackare köpa allt åt henne.
9 av 9
Victoria Beckham har verkligen blivit riktigt posh. Japp, sångerskan är så lyxig nu för tiden att hon inte ens bär sin egen mat och i mataffären pekar hon bara ut vad hon vill ha så får någon annan stackare köpa allt åt henne. - Foto: Peter Kramer

Här är världens lataste kändisar

En nanny till sin iPod, en assistent vars enda uppgift är att kånka runt på infravärme och en annan som får betalt för att smörja in supermodeller med bodylotion – här är de sjukaste tjänsterna som kändisarna betalar för.


Här är kändisarnas divigaste krav

Nyheter24:s Quetzala Blanco har kartlagt vad stjärnor som Rihanna, Lady Gaga, Kanye West och Mariah Carey kräver i sina loger. Läs mer här.  

Att vara en Hollywoodstjärna har sina fördelar. Förutom att du badar i pengar, är extremt populär och får allt du vill ha så slipper du göra något själv. 
I Tom Cruises senaste film "Oblivion" spelar Tom Cruise en före detta marinsoldat som flyger runt en ödelagd jord – oavsett väderomständigheter. Men i verkligheten klarar inte Cruise av minsta vindpust. 

Under biopremiären av "Oblivion" i London så såg han nämligen till att ha en hel stab av personal vars enda uppgift var att bära runt på portabla infravärmemaskiner, skriver The Sun.

Men Cruise är inte den enda kändisen som är slapp av sig – kolla in de lataste kändisarna i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

Lugn, det finns bortskämda barn också – är det här Englands värsta? 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.

Såpainspelning på toppmöte

igår 16:18
Statsminister Ulf Kristersson (M) och hans kollegor får chans att bli tv-kändisar när franska tv-komedin "Parlement" tar fram kamerorna under veckans EU-toppmöte.

SVT-tittarna försvarar Bianca Ingrosso: "Får mig att må illa"

igår 16:09
I "Carina Bergfeldt" berättade Bianca Ingrosso öppenhjärtigt om hur hon var nära att gå in i väggen – något som väckt en hel del reaktioner i sociala medier.