Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Stjärnan var med en annan man på smekmånaden"

- 26/04/2013, 17:20 -
Var Anne Hathaway otrogen på sin smekmånad?
1 av 3

Var Anne Hathaway otrogen på sin smekmånad?

Stella Pictures / Lionel Hahn

Anne Hathaway och Adam Shulman gifter sig i Kalifornien i september 2012.
2 av 3

Anne Hathaway och Adam Shulman gifter sig i Kalifornien i september 2012.

FameFlynet Pictures / FameFlynet Pictures

Anne och Adam i New York.
3 av 3

Anne och Adam i New York.

Stella Pictures / PacificCoastNews.com

Visst är Batman-stjärnan Anne Hathaway kattig – men frågan är hur hennes make kommer att ta emot ryktena om att hans fru skulle ha myst med en annan man på deras smekmånad.

Skådespelerskan Anne Hathaway, 30, är inte direkt känd för att vara en skandalstjärna. Tvärtom har stjärnans nästan präktiga image retat gallfeber på många – något som inte gjort henne särskilt omtyckt.

Därför slår National Enquirers avslöjande om att Hathaway skulle ha rökt gräs och ha varit närgången med en annan man på sin smekmånad ner som en bomb i kändisvärlden. Det var i oktober förra året som Hathaway gifte sig med Adam Shulman, och därefter begav sig paret ut på sin smekmånad i Europa.

En källa avslöjar nu för National Enquirer att källan har sett bilder där Anne röker en stor handrullad marijuanajoint under smekmånaden.

– På en bild röker hon en gigantisk joint och håller om en man med bägge armarna. Han har rödsprängda ögon och de skrattar bägge två. Anne är osminkad och hennes ögon är röda och pupillerna är blanka. Det ser ut som att hon festat. Hon är mån om att upprätthålla en präktig image så de här bilderna är inte riktigt vad Anne försöker visa i offentlighetens ljus, säger källan vidare till National Enquirer, via Celebitchy.