Jonah Falcon är med i Guiness rekordbok.
1 av 3
Jonah Falcon är med i Guiness rekordbok.
Hans penis mäter 34 centimeter.
2 av 3
Hans penis mäter 34 centimeter.
Ibland är det jobbigt när han måste justera penisen i byxorna.
3 av 3
Ibland är det jobbigt när han måste justera penisen i byxorna.

Gör låt om livet med världens längsta penis

Han har hamnat i Guiness rekordbok tack vare att hans penis mäter hela 34 centimeter. Nu släpper han dessutom en låt där han sjunger ut om vardagen som välhängd.


Här kan du köpa låten

Sugen på att höra Jonahs poplåt? Här kan du köpa "It's too big" på iTunes. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om Jonah Falcon, 42, från New York – mannen med världens längsta penis. Hösten 2012 kunde svenskarna stifta bekantskap med Jonah när han i TV3:s program “69 saker du vill veta om sex” berättade om hur det var att leva med sin 34 centimeter långa penis. Det är både fördelar och nackdelar med att vara välutrustad, menar Falcon. 

Att justera sin penis offentligt kan vara krångligt, och att få full erektion tar även lite tid – upp till 30 minuter kan det ta för honom, berättade han i programmet då. Men Jonahs sexliv verkar blomstra. 

— Folk som är med mig vet redan att de vill ha den. Det händer sällan, men när det händer så har det varit en väldigt positiv överraskning. Sex betyder inte att jag måste knulla. Jag kan bara hångla, kyssas och smekas.

Gör en poplåt om penisen

För de som inte kan få nog av Jonah Falcon och hans tredje ben så kom julafton tidigt i år. Nu har han nämligen släppt en liten popsång om sin penis. Titeln på låten är – håll i er nu – "It's Too Big", och texten kommer förmodligen inte gå till historien som något mästerverk. 

– För jävla stor, den är bara för jävla stor, din penis är för jävla stor, den är för stor, sjunger Falcon och hans kompis Adam Barta i refrängen, skriver Huffington Post.

Jonah Falcon i ett teveinslag om sitt don: 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.