Jonah Falcon är med i Guiness rekordbok.
1 av 3
Jonah Falcon är med i Guiness rekordbok.
Hans penis mäter 34 centimeter.
2 av 3
Hans penis mäter 34 centimeter.
Ibland är det jobbigt när han måste justera penisen i byxorna.
3 av 3
Ibland är det jobbigt när han måste justera penisen i byxorna.

Gör låt om livet med världens längsta penis

Han har hamnat i Guiness rekordbok tack vare att hans penis mäter hela 34 centimeter. Nu släpper han dessutom en låt där han sjunger ut om vardagen som välhängd.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Här kan du köpa låten

Sugen på att höra Jonahs poplåt? Här kan du köpa "It's too big" på iTunes. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om Jonah Falcon, 42, från New York – mannen med världens längsta penis. Hösten 2012 kunde svenskarna stifta bekantskap med Jonah när han i TV3:s program “69 saker du vill veta om sex” berättade om hur det var att leva med sin 34 centimeter långa penis. Det är både fördelar och nackdelar med att vara välutrustad, menar Falcon. 

Att justera sin penis offentligt kan vara krångligt, och att få full erektion tar även lite tid – upp till 30 minuter kan det ta för honom, berättade han i programmet då. Men Jonahs sexliv verkar blomstra. 

— Folk som är med mig vet redan att de vill ha den. Det händer sällan, men när det händer så har det varit en väldigt positiv överraskning. Sex betyder inte att jag måste knulla. Jag kan bara hångla, kyssas och smekas.

Gör en poplåt om penisen

För de som inte kan få nog av Jonah Falcon och hans tredje ben så kom julafton tidigt i år. Nu har han nämligen släppt en liten popsång om sin penis. Titeln på låten är – håll i er nu – "It's Too Big", och texten kommer förmodligen inte gå till historien som något mästerverk. 

– För jävla stor, den är bara för jävla stor, din penis är för jävla stor, den är för stor, sjunger Falcon och hans kompis Adam Barta i refrängen, skriver Huffington Post.

Jonah Falcon i ett teveinslag om sitt don: 


/