Ciara och hennes pojkvän Future tog med sig en "skripper" hem.
1 av 3
Ciara och hennes pojkvän Future tog med sig en "skripper" hem. - Foto: INSTAGRAM/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS, Faksimil Mediatakeout.com, Bilden är ett montage.
Future och Ciara roade sig kungligt på strippklubben. De kastade pengar runt sig.
2 av 3
Future och Ciara roade sig kungligt på strippklubben. De kastade pengar runt sig. - Foto: Faksimil Mediatakeout.com.
Paret blev särskilt förtjusta i en av tjejerna, som de tog med sig hem.
3 av 3
Paret blev särskilt förtjusta i en av tjejerna, som de tog med sig hem. - Foto: Fame Flynet USA

Hiphop-paret hade trekant med strippa

Det nyblivna kärleksparet Ciara och Future raggade upp en så kallad "skripper" på en strippklubb i Miami – och tog med henne hem.


Vad är en skripper?

En "skripper" är en strippa som kan konsten att få sina stjärthalvor att klappa. Nyligen hyrde hiphopstjärnan Lil Wayne in fem skrippers som skejtpublik.

R 'n' B-stjärnan Ciara, 27, och hennes pojkvän, rapparen Future, 29, gillar lite extra spänning i sovrummet. Och med extra spänning så menar vi en tredje kvinna i sängen. Det avslöjar Mediatakeout.com idag. 

Ciara och Future festade på strippklubben KOD i Miami, och de hade verkligen dragit på sig spenderbyxorna. 

– Ciara och Future blåste 400 000 kronor på att dricksa olika strippor. Och de blev väldigt förtjusta i en ljus tjej med en extremt stor rumpa – en så kallad skripper, säger källan till Mediatakeout.com.

När det var dags att lämna klubben så gav Ciara och Future sin nya favoritstrippa ytterligare 40 000 kronor, och bad henne att följa med till deras rum för en "privat show". 

Vad som än hände bakom lykta dörrar så kan det inte ha varit bra – Ciara och Future missade nämligen sitt plan som de skulle åka med dagen därpå. 

Ciara ft. Ludacris "Ride"


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!