Beyonce, can you handle this?
1 av 4
Beyonce, can you handle this? - Foto: Stella Pictures / AAR/FameFlynet Pictures
Superstjärnan Beyoncé kräver rött toalettpapper.
2 av 4
Superstjärnan Beyoncé kräver rött toalettpapper. - Foto: FameFlynet / GG/FAMEFLYNET PICTURES
Beyoncé visar upp sin berömda bakdel på en solsemester.
3 av 4
Beyoncé visar upp sin berömda bakdel på en solsemester. - Foto: Stella Pictures / DR
Klart den är värd all kärlek i världen. Och även rött toalettpapper.
4 av 4
Klart den är värd all kärlek i världen. Och även rött toalettpapper. - Foto: Stella Pictures / DR

Beyonces divakrav –
kräver rött toapapper

Snacka om "Bootylicious" – heter man Beyoncé och har en av världens mest berömda bakdelar så kanske det finns anledning att ge den kunglig behandling.


Här är kändisarnas divigaste krav

Nyheter24:s Quetzala Blanco har kartlagt vad stjärnor som Rihanna, Lady Gaga, Kanye West och Mariah Carey kräver i sina loger. Läs mer här. 

Att superstjärnan Beyoncé Knowles, 31, är en diva av rang är ingen hemlighet. Nu avslöjar Daily Star att hon kräver sugrör för 7 000 kronor, och handgjorda isbitar att suga på. 

Beyoncé, som har sålt över 118 miljoner skivor världen över, är gift med rapstjärnan Jay-Z, 43, och befinner sig i skrivande stund på sin världsturné Mrs Carter Show World Tour. 

Så visst kan hon kosta sig på att vara divig. Men hur långt kan man gå? 

Ja, enligt en källa inom turnéproduktionen tycks Beyoncé vara helt gränslös. Hon kräver att all hennes personal bär kläder tillverkade av 100% bomull – förmodligen för att rädda den känsliga violen från en allergisk reaktion. 

Dessutom måste hon ha sugrör tillverkade av titan, så att hon kan sörpla sitt alkaliska vatten som måste serveras med en temperatur på prick 21 grader. 

Hennes omklädningsrum måste vara nymålat helt i vitt, och toalettsitsen måste vara helt ny. Och sist – men inte minst – det enda som passar Beyoncé när hon uträttat sina behov är rött toalettpapper. 

Destiny's Child "Bootylicious"


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

Lasse Kronér leder allsång i sommar

Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.

Carina Burman får Bonnier-stipendium

2 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".