Sasha Grey har spelat in över 180 porrfilmer. Men nu lämnar hon sexfilmer bakom sig. Istället satsar hon på att skriva om sex.
1 av 7
Sasha Grey har spelat in över 180 porrfilmer. Men nu lämnar hon sexfilmer bakom sig. Istället satsar hon på att skriva om sex.
Sasha satsar nu på en författarkarriär.
2 av 7
Sasha satsar nu på en författarkarriär. - Foto: https://twitter.com/SashaGrey
Så här ser omslaget ut till hennes debutroman.
3 av 7
Så här ser omslaget ut till hennes debutroman.
Den här bilden la Sasha upp på sin Twitter. Den är fotograferad av Terry Richardson, under Sashas yrkesverksamma år som porrstjärna.
4 av 7
Den här bilden la Sasha upp på sin Twitter. Den är fotograferad av Terry Richardson, under Sashas yrkesverksamma år som porrstjärna. - Foto: https://twitter.com/SashaGrey
Sasha har vunnit flera porrpriser.
5 av 7
Sasha har vunnit flera porrpriser.
Sasha Greys bok spås bli en storsäljare.
6 av 7
Sasha Greys bok spås bli en storsäljare.
Sasha Grey är aktuell med The Juliette Society.
7 av 7
Sasha Grey är aktuell med The Juliette Society.

Porrstjärnan gör nästa "50 shades of Grey"

Den 25-åriga före detta porrstjärnan sadlar om och blir författare. Nu spås hennes debutroman bli en lika stor succé som storsäljaren "50 shades of Grey".


Mamma och dotter chockar i porrfilm

Mamman Jessica, 56, spelar in porrfilm tillsammans med sin dotter Monica, 22. – Under scenerna tänker jag på hur snuskigt rika vi kommer bli, säger Monica. Läs mer här.  

Det blev år 2012 mest omtalade bok – "50 shades of grey", skriven av E.L James är en trilogi om den unga studenten Anastasia Steele, 22, och affärsmannen Christian Grey som inleder en sexuell relation med pikanta inslag av rått BDSM-sex. Boken har sålt i över 40 miljoner exemplar och är därmed en av världens mest sålda böcker – någonsin.

Från hårdporr till roman

Och nu följer den före detta amerikanska porrstjärnan Sasha Grey, 25, i E.L James fotspår och blir författare. Grey har spelat in porrfilmer med titlar som "I Wanna Bang Your Sister" och "Buttman's Stretch Class 2". Greys signum som porrstjärna var hennes förmåga att tänja på gränser. Hon ville vara mer dominant och chockade både sina motspelare och tittarna, skriver Independent. 

Vann pris för oralsex

Grey har under sin karriär hunnit spela in över 188 porrfilmer, och på porrfilmsgalor har hon vunnit pris i kategorier som "årets oralsex", "bästa gruppsexscen" och "bästa analsexscen".

Men nu har hon lämnat sex på film bakom sig. När tidningen The Independent intervjuar Sasha Grey så förklarar hon varför.

– I början var det väldigt spännande, men det finns en gräns för hur långt du kan gå och utforska dina intressen framför en kamera. Det går aldrig att förlora sig själv helt i ögonblicket för du vet att du blir filmad, säger hon till Independent. 

Filmstudent går med i sexklubb

I stället så satsar Grey nu på en författarkarriär. I debuten "The Juliette Society" får läsaren följa filmstudenten Catherine som blir medlem i en hemlig sexklubb, och precis som i "50 shades of grey" så utforskas bondage och sado-masochism. 

Boken spås bli en enorm storsäljare, kommer att översättas till tjugo språk, och i Hollywood har redan filmrättigheterna köpts, skriver Independent vidare. 

Den 9 maj 2013 ges boken ut i Sverige. 

50 shades of Sasha Grey – Sasha berättar för Vice om varför hon började med porr: 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!