Alice Eve levde på spenat i flera månader. Till höger: Alice Eve i Star Trek Into Darkness.
1 av 5
Alice Eve levde på spenat i flera månader. Till höger: Alice Eve i Star Trek Into Darkness. - Foto: Stella Pictures, Bilden är ett montage.
Så här såg Alice Eve ut i mars 2012.
2 av 5
Så här såg Alice Eve ut i mars 2012. - Foto: Stella Pictures / Juan Rico/Fame
Hösten 2012 var Alice Eve på modeveckan i London.
3 av 5
Hösten 2012 var Alice Eve på modeveckan i London. - Foto: Stella Pictures / PAUL TREADWAY
Alice Eve i poolen i november 2012. Hon började med en hård svältdiet för att passa i sin rymddräkt.
4 av 5
Alice Eve i poolen i november 2012. Hon började med en hård svältdiet för att passa i sin rymddräkt. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
Alice Eve är bara skinn och ben i nya Star Trek Into Darkness.
5 av 5
Alice Eve är bara skinn och ben i nya Star Trek Into Darkness.

Star Trek-stjärnan på svältdiet i fem månader

Star Trek-stjärnan åt enbart spenat i fem månader – allt för att kunna visa sig i bara underkläder och tight rymddräkt i nya storfilmen.


Skarsgård och Kunis offrar sina kroppar

Svältdiet eller frossa i fett? Här är stjärnorna som offrar sina kroppar för att passa i sin drömroll. Läs mer och se deras förvandling här.  

Att skådespelare offrar sina kroppar för att passa till drömrollen är ingen nyhet. Från Robert De Niros biffiga karaktär i "Raging Bull" via den annars så kralliga Matthew McConaughey, 42, som nyligen gick ner 15 kilo för sin roll som hivsjuk i filmen "The Dallas Buyers Club". Även Jared Leto har en roll i "The Dallas Buyers Club" och har också gått ner oroväckande mycket.  

Batmanstjärnan Christian Bales förmåga att tänja på sin kropps gränser är vida känd. Han har flera gånger om gjort en galen viktresa – från futtiga 55 kilo till brutala 90 pannor.  

Levde på spenat

Den senaste skådespelaren som offrat sin hälsa för den vita duken är Alice Eve, 31, som nu är aktuell i "Star Trek Into darkness". I en intervju med den brittiska tidningen The Telegraph så berättar hon om sin skräckdiet – allt för att komma i den supertighta rymddräkten. 

– Du måste se ut som att du kan skydda ditt eget rymdskepp, och då måste du vara i bra fightingform, förklarade hon för tidningen. 

För Alice Eve stavades lösningen något så tråkigt som spenat – det var i stort sett det enda stjärnan åt under fem månaders tid. 

Inget vi kan rekommendera att ni prövar hemma, med andra ord. 

Se trailern till Star Trek Into Darkness: 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!