Talangfulla Sophie Turner gillar att följa sina favoritkändisar.
1 av 2
Talangfulla Sophie Turner gillar att följa sina favoritkändisar. - Foto: Stella Pictures / Krista Kennell
Bland annat genom den populära appen Keek.
2 av 2
Bland annat genom den populära appen Keek. - Foto: Stella Pictures

Hollywoodstjärnornas favoritappar

Vill du vårstäda i mobilen och uppdatera din favoritpryl med ett par appar kommer här ett par tips från "Game of Thrones"-skådisarna. Den här veckan listar vi favoriterna från Sophie Turner som spelas Sansa Stark.


Fler tips

Här tipsar Emilia Clarke om sina favoriter och här listar Richard Madden sina. 

Det finns en hel djungel av appar och ibland kan det vara tröttsamt att tränga sig fram bland nyheter och topplistor. Nu kan du få lite hjälp och inspiration. För Apple har tre skådisar från succéserien "Game of Thrones" avslöjat sina personliga favoriter. Denna vecka listar Sophie Turner som spelar Sansa Stark vad hon har i mobilen.

Shazam 
– Jag kan inte få nog av den här appen. Jag använder den konstant eftersom det är en av de mest frustrerande sakerna att höra en låt som du inte kommer ihåg vem som sjunger den eller när du hör en låt du gillar men inte kan komma ihåg texten till. 

Duolingo
– Jag pluggar inte språk i skolan längre så det är perfekt när jag filmar i andra länder för den lär mig enkla fraser så att jag klarar mig. 

Video Star 
– Det är inte bara ett kul sätt att göra musikvideos på med dina vänner eller bara att leka med, det blir en cool produkt i slutändan också. 

The Official DSA Theory Test for Car Drivers 
– Min personliga favorit för att den kommer att hjälpa mig att ta körkort. Väldigt hjälpsam om du är bättre med teknik och passar bättre med det än böcker.

4 Pics 1 Word 
– Så rolig. Den aktiverar även din hjärna samtidigt. Det är ett av de där spelen du helt enkelt inte kan lägga ifrån dig.

Instagram 
– Jag undrar jämt vad mina vänner gör och med den här appen kan du hålla kolla på alla från dina vänner till dina favoritkändisar. 

Keek 
– Ett roligt sätt att följa kändisar. Det är som Twitter men de postar korta videoklipp för att uppdatera dig om vad de gör. Beroendeframkallande!

Här på röda mattan:


/
App
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

Indieartister växer på Spotify

1 timme sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.