Zoe Saldana är inte direkt blyg av sig.
1 av 5
Zoe Saldana är inte direkt blyg av sig. - Foto: Allure
Zoe Saldana i Allure.
2 av 5
Zoe Saldana i Allure. - Foto: Allure
Zoe är just nu aktuell i Star Trek: Into darkness.
3 av 5
Zoe är just nu aktuell i Star Trek: Into darkness. - Foto: Allure
Zoe Saldana i Colombiana.
4 av 5
Zoe Saldana i Colombiana. - Foto: © 2011 CTMG, Inc. All Rights Reserved. **ALL IMAGES ARE PROPERTY OF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. FOR PROMOTIONAL USE ONLY / Ken Browar
Zoe Saldana i The Loses.
5 av 5
Zoe Saldana i The Loses. - Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS

Zoe Saldana viker ut sig och har tröttnat på män

Zoe Saldana viker ut sig i skönhetstidningen Allure. I intervjun berättar hon att hon ledsnat på killar i allmänhet och skådismän i synnerhet.


Här är kändisarna som poserar topless

Lady Gaga, Kelly Rowland, Jennifer Aniston och Rihanna har något gemensamt. De har alla poserat helt topless på tidningsomslag. Se de hetaste här. 

Skådespelerskan Zoe Saldana, 34, har dejtat två skådespelare. Hennes av-på relation med Bradley Cooper blev minst sagt omskriven, och innan det dejtade hon Keith Britton i tre år.

Nu har hon tröttnat på manliga skådisar.

– Been there, done that. Fick t-shirten, svarar hon kaxigt när skönhetstidningen Allure frågar om hon är färdig med att dejta skådisar.

Zoe, som vi har sett i filmer som Avatar, Colombiana och Star Trek into Darkness, beskriver sig själv som androgyn. Och hon har tröttnat på män till den grad att hon funderar på att träffa tjejer i stället. 

– Det kommer nog bli en kvinna till slut, och ha mina egna barn, säger hon vidare till Allure. 

Omslaget till juninumret av Allure är plåtat av fotografen Tom Munro, och läsarna bjuds på en topless Zoe som poserar med utsläppt hår, och i tidningen har hon kastat av varenda klädesplagg. 

Zoe gästar Jimmy Kimmels talkshow:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!