Nu vankas det bröllop för Angelina Jolie och Brad Pitt.
1 av 4
Nu vankas det bröllop för Angelina Jolie och Brad Pitt. - Foto: Darla Khazei, PacificCoastNews.com
Den senaste tidens hårda prövningar har fört paret ännu närmare varandra.
2 av 4
Den senaste tidens hårda prövningar har fört paret ännu närmare varandra. - Foto: Stella Pictures / David Silpa
Paret har tillsammans sex stycken barn – och alla längtar de efter att mamma och pappa ska gifta sig.
3 av 4
Paret har tillsammans sex stycken barn – och alla längtar de efter att mamma och pappa ska gifta sig. - Foto: Darla Khazei, PacificCoastNews.com
Brad Pitt och Angelina Jolie förlovade sig år 2011.
4 av 4
Brad Pitt och Angelina Jolie förlovade sig år 2011. - Foto: Stella Pictures / DAVID SILPA

Efter bröstoperationen – nu blir det bröllop

Angelina Jolies rädsla för att drabbas av cancer fick henne att ta beslutet att operera bort sina bröst. Nu har den svåra tiden fört henne ännu närmare sambon Brad Pitt.


Inte första gången

Det här blir det andra bröllopet för Brad Pitt, som gifte sig med Jennifer Aniston år 2000. 

För Angelina Jolie blir det tredje gången gilt – hon gifte sig med den brittiska skådespelaren Jonny Lee Miller 1996 i klädd en vit t-shirts med sin makes namn skrivet i blod. 

Miller och Jolie separerade efter 18 månader, och Jolie gick vidare med skådespelaren Billy Bob Thornton som hon gifte sig med år 2000. Jolie och Thornton skilde sig år 2002. 

Igår publicerade skådespelerskan Angelina Jolie, 37, ett gripande öppet brev på New York Times debattsida. I brevet berättade stjärnan att hon har opererat bort sina bröst och ersatt dem med implantat. 

Anledningen till operationen är att hon hade en 87% risk att drabbas av bröstcancer, och en 50 % risk att drabbas av livmodercancer. 

– Så fort jag insåg att det var min verklighet så bestämde jag mig för att vara proaktiv och minimera risken så mycket jag bara kunde, skriver hon i brevet. 

"Vi lyckades skratta"

I början av februari 2013 började Angelinas resa, och i slutet av april avslutade hon den sista bröstoperationen. Vid sin sida har hon hela tiden haft Brad Pitt, 49, som stöd. 

– Han var så älskvärd och stöttande. Till alla er som har en fru eller flickvän som går igenom det här – du måste veta att du är en väldigt stor del av det. Brad var med mig varje minut av operationerna på Pink Lotus Breast Center där jag behandlades. Vi lyckades hitta flera stunder att skratta tillsammans. Vi visste att det här var rätt väg att gå för vår familj, och att det skulle föra oss närmre varandra. Och det har det, skriver hon. 

Nu ringer bröllopsklockorna

Angelina och Brad förlovade sig i april 2012 efter att ha varit tillsammans i sju år. Nu skriver den brittiska tidningen Daily Mail att det äntligen verkar som att superparets bröllop blir av. 

Anledningen är att Angelina äntligen känner sig redo, och att den svåra tiden med operationen har fört paret ännu närmare varandra. 

– Angelina längtar efter att gifta sig, och barnen tjatar om ett bröllop. De frågar både Brad och Angelina när det ska hända egentligen, säger en källa till Daily Mail.

Men den som tror att paret planerar något storslaget Hollywoodbröllop blir snuvade på konfekten. 

Brad har tidigare sagt att han vill att bröllopet ska vara "litet och familjärt", och om goodwill-ambassadören Angelina får sin vilja igenom så är det troligt att paret gifter sig i Bosnien, Haiti eller Kambodja, skriver Daily Mail vidare. 

Brad berättar om förlovningen och bröllopsplanerna: 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!