Fredag 14 Maj
Stockholm

Brads drogdimma –
hasch dygnet runt

Så här såg Brad Pitt ut i filmen True Romance. Skrämmande nära verkligheten?
1 av 5
Så här såg Brad Pitt ut i filmen True Romance. Skrämmande nära verkligheten?. Foto:
Brad Pitt ägnade hela 90-talet åt att sitta i soffan och röka på. Här ser vi honom i filmen True Romance.
2 av 5
Brad Pitt ägnade hela 90-talet åt att sitta i soffan och röka på. Här ser vi honom i filmen True Romance. Foto:
Äktenskapet med Jennifer Aniston var ingen rolig historia, tycker Brad.
3 av 5
Äktenskapet med Jennifer Aniston var ingen rolig historia, tycker Brad. Foto: Stella Pictures / BWP
Brad och Angelina träffades under inspelningen av Mr and Mrs Smith år 2004.
4 av 5
Brad och Angelina träffades under inspelningen av Mr and Mrs Smith år 2004. Foto: Stella Pictures / © 20th Century Fox
De blev snabbt ett par.
5 av 5
De blev snabbt ett par. Foto: Regency Enterprises / Stephen Vaughn

Nu berättar Brad Pitt om sin brutala drogdimma – och än en gång så ger han en känga till sitt ex Jennifer Aniston.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Triangeldramat i tidningarna

Mars 2005: Två månader efter att separationen från Jennifer blev officiell så poserade Angelina och Brad i magasinet W. De var stylade som ett gift 60-tals par och var omringade av flera barn. Jennifer Aniston tyckte att Brad saknade en "känslighetsgen". 

September 2005: Jennifer berättar för tidningen Vanity Fair att hon blev vansinnig efter att det rapporterats att Brad och Jennifer hade skilt sig på grund av att hon inte ville barn. Ett rykte som fick Aniston att se rött. Hon passade även på att håna Brads platinumblonda hår. – Billy Idol ringde, han ville ha tillbaka sin frisyr. 

December 2006: Angelina berättar i en intervju med Vogue att hon under inspelningen av "Mrs and Mrs Smith" längtade till jobbet för att få jobba med Brad. Jennifer tyckte att det hela var "ocoolt". 

2008: I två separata intervjuer så berättade både Brad och Angelina att de blev förälskade under inspelningen av "Mrs and Mrs Smith".

Det är i en intervju med magasinet Esquire som skådespelaren Brad Pitt, 49, berättar om sina vilda dagar och om hur han knarkade under äktenskapet med Jennifer Aniston, 42. 

Han klargör tydligt att hans liv "saknade mening" innan han mötte Angelina Jolie, 37, under inspelningen av "Mr and Mrs. Smith" år 2004, skriver Daily Mail.  

"Fuckade ur i flera år"

– Under en period trodde jag att jag gjorde för stor skada. På grund av droger. Jag bara gled runt. Jag kände att jag hade vuxit upp i ett vakuum och ville se saker. Jag ville bli inspirerad. Jag ägnade flera år åt att bara fucka ur, säger Brad i intervjun. 

"Satt i soffan och rökte en joint hela 90-talet"

Det här är inte första gången som Brad berättar att hans liv innan han mötte Angelina var en enda lång drogdimma. 

– Hela 90-talet så satt jag i en soffa och rökte en joint och gömde mig. Jag kände mig patetisk. Mitt liv var inte intressant. Jag tror att mitt äktenskap hade något med det att göra. Jag låtsades att äktenskapet var något som det inte var, sa han i en intervju med tidningen Parade år 2011.

Brad dejtade Gwyneth Paltrow från år 1994 fram till 1997. Han träffade Aniston år 1998, och de gifte sig år 2000. De skilde sig fem år senare. 

Hasch och marijuana från morgon till kväll

Brads favoritdroger var utan tvekan marijuana och hasch. År 2007 berättade Brads tidigare knarklangare om Brads deppiga levnadsvanor. 

– Brad var helt inne på marijuana. Du kom hem till honom och där fanns alla möjliga sorters röka, en massa bongar och andra tillbehör på ett bord, sa langaren till National Enquirer då, via Celebitchy.

Brad ägnade sig också dagligen åt rutinen som i marijuanakretsar kallas "wake n bake" – delvis att inleda morgondagen med att tända en joint. 

Brad tänder en joint i filmen "True Romance"


Kommentera
Kopiera länk
Dela