Måndag 17 Maj
Stockholm

Biebers vänner får böta 35 miljoner om de inte lyder festkontraktet

Justin Biebers vänner tvingas skriva på ett kontrakt för att få festa med sin kompis.
1 av 3
Justin Biebers vänner tvingas skriva på ett kontrakt för att få festa med sin kompis. Foto: Stella Pictures / Myphoto marc
En bärs i parken med Justin? Det kan bli en dyr historia...
2 av 3
En bärs i parken med Justin? Det kan bli en dyr historia... Foto: Planet Photos / Planet Photos
35 miljoner kronor får hans vänner böta om de bloggar om stjärnan.
3 av 3
35 miljoner kronor får hans vänner böta om de bloggar om stjärnan. Foto: FameFlynet / Premiere/FAMEFLYNET PICTURES

Justin Biebers vänner måste skriva på ett kontrakt för att få festa med sin kompis. Om de twittrar om festen måste de böta 35 miljoner kronor. Och vad försiggår egentligen på Biebers fester? Enligt kontraktet kan det innebära döden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Så hårt och dyrt festar kändisarna

Diamantbeströdd tårta, elafanter, orkideér för 200 000 kronor och strippor. Japp, när kändisarna festar blir det inte billigt. Kolla in hur våra divigaste och rikaste stjärnor slår runt när de fyller år – både svindyrt och tokhårt. Läs mer här.  

Justin Bieber, 19, gillar att festa. Dessvärre har tonårsstjärnan haft lite otur med sitt sällskap. Och då menar vi inte att flera av hans vänner gillar att röka gräs eller att supa till. 

Nej, Bieber har nämligen vid flera tillfällen råkat ut för att hans festkompisar har sålt ut honom till skvallerpressen med både bilder och vittnesberättelser. 

Får att komma runt problemet tvingas nu Biebers vänner skriva på ett kontrakt innan de festar med stjärnan, skriver Tmz.com. Och om man bryter mot överenskommelsen kan det bli en riktigt dyr historia. 

35 miljoner om du twittrar om festen 

Tystnadsplikten påminner nästan om reglerna i "Fight Club". Om du pratar om något som har hänt på en av Biebers hemmafester så får du böta 35 miljoner kronor. Om du twittrar om festen kostar det också 35 miljoner kronor. Samma prislapp gäller om du bloggar om festen eller lägger upp en bild på Instagram. 

Biebers fester – en dödsfälla? 

Gud vet vad som försiggår bakom de lykta dörrarna hos Bieber, men kontraktet kräver också att de som ska delta i Biebers festaktiviteter måste vara i god fysisk form. 

– Det kan förekomma riskabla aktiviteter och du bör inte delta om du inte är fysiskt friskt och vältränad, står det att läsa i kontraktet. 

Vidare står det att riskerna kan inkludera "allt från mindre småskador till katastrofala och förödande skador – inklusive döden". 

Enligt Tmz.com hör det till vanligheterna att kändisarna upprättar så kallade non-disclosure agreements, men Biebers tar nog priset. 

Så festade Justin på sin 19-års dag:

Kommentera
Kopiera länk
Dela