Justin Biebers vänner tvingas skriva på ett kontrakt för att få festa med sin kompis.
1 av 3
Justin Biebers vänner tvingas skriva på ett kontrakt för att få festa med sin kompis. - Foto: Stella Pictures / Myphoto marc
En bärs i parken med Justin? Det kan bli en dyr historia...
2 av 3
En bärs i parken med Justin? Det kan bli en dyr historia... - Foto: Planet Photos / Planet Photos
35 miljoner kronor får hans vänner böta om de bloggar om stjärnan.
3 av 3
35 miljoner kronor får hans vänner böta om de bloggar om stjärnan. - Foto: FameFlynet / Premiere/FAMEFLYNET PICTURES

Biebers vänner får böta 35 miljoner om de inte lyder festkontraktet

Justin Biebers vänner måste skriva på ett kontrakt för att få festa med sin kompis. Om de twittrar om festen måste de böta 35 miljoner kronor. Och vad försiggår egentligen på Biebers fester? Enligt kontraktet kan det innebära döden.


Så hårt och dyrt festar kändisarna

Diamantbeströdd tårta, elafanter, orkideér för 200 000 kronor och strippor. Japp, när kändisarna festar blir det inte billigt. Kolla in hur våra divigaste och rikaste stjärnor slår runt när de fyller år – både svindyrt och tokhårt. Läs mer här.  

Justin Bieber, 19, gillar att festa. Dessvärre har tonårsstjärnan haft lite otur med sitt sällskap. Och då menar vi inte att flera av hans vänner gillar att röka gräs eller att supa till. 

Nej, Bieber har nämligen vid flera tillfällen råkat ut för att hans festkompisar har sålt ut honom till skvallerpressen med både bilder och vittnesberättelser. 

Får att komma runt problemet tvingas nu Biebers vänner skriva på ett kontrakt innan de festar med stjärnan, skriver Tmz.com. Och om man bryter mot överenskommelsen kan det bli en riktigt dyr historia. 

35 miljoner om du twittrar om festen 

Tystnadsplikten påminner nästan om reglerna i "Fight Club". Om du pratar om något som har hänt på en av Biebers hemmafester så får du böta 35 miljoner kronor. Om du twittrar om festen kostar det också 35 miljoner kronor. Samma prislapp gäller om du bloggar om festen eller lägger upp en bild på Instagram. 

Biebers fester – en dödsfälla? 

Gud vet vad som försiggår bakom de lykta dörrarna hos Bieber, men kontraktet kräver också att de som ska delta i Biebers festaktiviteter måste vara i god fysisk form. 

– Det kan förekomma riskabla aktiviteter och du bör inte delta om du inte är fysiskt friskt och vältränad, står det att läsa i kontraktet. 

Vidare står det att riskerna kan inkludera "allt från mindre småskador till katastrofala och förödande skador – inklusive döden". 

Enligt Tmz.com hör det till vanligheterna att kändisarna upprättar så kallade non-disclosure agreements, men Biebers tar nog priset. 

Så festade Justin på sin 19-års dag:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.