Lördag 21 Maj
Stockholm

Beyoncés galna krav i Sverige

Beyoné – en sann diva.
1 av 4
Beyoné – en sann diva. Foto: Stella Pictures / Andre Michel
Beyoncé sjunger "Irreplaceable" för sin dotter i London nyligen.
2 av 4
Beyoncé sjunger "Irreplaceable" för sin dotter i London nyligen. Foto: http://instagram.com/p/Y58C4fQRTS/
Beyoncé med kärleken Jay-Z.
3 av 4
Beyoncé med kärleken Jay-Z. Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
Hoppsan, Beyoncé. Dåligt tejpat? Så här såg det ut när hon uppträdde under Superbowl.
4 av 4
Hoppsan, Beyoncé. Dåligt tejpat? Så här såg det ut när hon uppträdde under Superbowl. Foto: Stella / Twitter

Rött toapapper, fotoförbud och sugrör tillverkade av titan – det kostar att ligga på topp om man heter Beyoncé Knowles.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Här är kändisarnas divigaste krav

Nyheter24:s Quetzala Blanco har kartlagt vad stjärnor som Rihanna, Lady GagaKanye West och Mariah Carey kräver i sina loger. Läs mer här.  

Att superstjärnan Beyoncé Knowles, 31, är en diva av rang är ingen hemlighet. Nyheter24 har tidigare skrivit om hur hon kräver sugrör för 7 000 kronor, och handgjorda isbitar att suga på. 

Beyoncé har sålt över 118 miljoner skivor världen över, är gift med rapstjärnan Jay-Z, 43, och befinner sig i skrivande stund på sin världsturné Mrs Carter Show World Tour. 

Måste ha rött toapapper 

Så visst kan hon kosta sig på att vara divig. Men hur långt kan man gå? 

Ja, enligt en källa inom turnéproduktionen tycks Beyoncé vara helt gränslös. Hon kräver att all hennes personal bär kläder tillverkade av 100% bomull – förmodligen för att rädda den känsliga violen från en allergisk reaktion. 

Dessutom måste hon ha sugrör tillverkade av titan, så att hon kan sörpla sitt alkaliska vatten som måste serveras med en temperatur på exakt 21 grader. 
Hennes loge måste vara nymålat helt i vitt, och toalettsitsen måste vara helt ny. Och sist – men inte minst – det enda som passar Beyoncé när hon uträttat sina behov är rött toalettpapper. 

Totalt fotoförbud på Globen

Nu avslöjar tidningen Expressen dessutom att divan inför sin spelning i Stockholm den 29:e maj har ännu ett krav. Det råder nämligen totalt fotoförbud på arenan – allt eftersom Beyoncé vill styra alla bilder på henne. 

– Hon kommer ha sin egen fotograf. I det här specifika fallet måste jag hänvisa till artisten, säger Kristofer Åkesson på konsertarrangören Live Nation till Expressen.

"Det finns osmickrande foton på er sajt"

Det här är inte första gången som Beyoncé är kinkig med bilder. Efter sitt uppträdande på Super Bowl tidigare i år så försökte sångerskan få flera bilder på sig själv bortplockade.  

– Det finns några osmickrande foton uppe på er sajt just nu, och jag undrar om ni kan byta ut dem. Jag är övertygad om att det finns några bättre bilder, skriver pressrepresentanten i ett mejl till tidningen – och listar även de "värsta bilderna". 

Beyoncé "Diva"


Kommentera
Kopiera länk
Dela