Nu har grannarna fått nog av Biebers körstil.
1 av 3
Nu har grannarna fått nog av Biebers körstil. - Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET PICTURES
Han har setts köra sin miljonbil för fort vid flera tillfällen.
2 av 3
Han har setts köra sin miljonbil för fort vid flera tillfällen. - Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET PICTURES
Justin Bieber utgör en fara för barn, tycker flera av hans grannar.
3 av 3
Justin Bieber utgör en fara för barn, tycker flera av hans grannar. - Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET PICTURES

Vittnen: Bieber rökte gräs och körde för fort

Justin Bieber har tagit sin nya bad boy-attityd för långt. Nu anmäls han av sina grannar för att ha kört för fort.


Droger, otrohet och rumpbilder

Från rosenkindad barnstjärna till divig multimiljonmaskin – Justin Biebers senaste månader har varit skandalkantade. Läs mer här. 

Det var i måndags som NFL-stjärnan Keyshawn Johnson och hans treåriga dotter skulle ta en biltur i Johnsons elbil. Men de fick se sig snuvade på sin billek – av tonårsstjärnan Justin Bieber, 19. Bieber dundrade nämligen förbi i sin vita Ferrari i vansinnesfart. 

Johnson fick nog och bestämde sig för att följa efter Biebers Ferrari. Biljakten avslutades först när Bieber hade kommit till sitt hem, och Bieber – som till skillnad från superatleten Johnson är av den tanigare kroppstypen – ska då ha flytt in i sitt hus och vägrat svara på Johnsons frågor om den aggressiva körstilen, skriver Tmz.com.  

Johnson, som bor granne med Bieber i Calabasas, larmade polisen och ser Bieber som en fara för de barnen som leker i kvarteret. 

Vittnen: Han hade rökt gräs 

Och han är inte ensam om att ha uppmärksammat Biebers tjusning för att köra fort. Johnson får även medhåll från en annan sportstjärna, nämligen NFL-spelaren Eric Dickerson. Dickerson tror att Bieber kommer att skada någon om han fortsätter att köra för fort. 

– Jag har sett honom köra för fort i sin Ferrari förut här, och det är helt enkelt inte säkert, säger Dickerson, som själv äger två Ferraris. 

– Det kan bli en väldigt farlig bil om en oansvarig person sitter i förarsätet, säger han vidare. 

Flera personer vittnar om Biebers galna körstil, och några uppger även att Bieber ska ha varit påverkad av marijuana när han körde. Två personer ringde polisen, som nu utreder Bieber för vårdslöshet i trafiken, skriver Tmz.com.  

Det här är inte första gången Bieber kör fort i sin Ferrari – här flyr han från paparazzifotografer i sin superbil: 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

3 timmar sedan
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

3 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.