Det är i julinumret av Cosmopolitan som Kelly berättar om sin kärlek till fästmannen Matthew Mosshart.
1 av 3
Det är i julinumret av Cosmopolitan som Kelly berättar om sin kärlek till fästmannen Matthew Mosshart. - Foto: Cosmopolitan
Kelly och Matthew förlovade sig i julas.
2 av 3
Kelly och Matthew förlovade sig i julas. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Paret gör stan.
3 av 3
Paret gör stan. - Foto: Goff Photos LLP / KGC-146

Kelly Osbourne: "Jag vill ha barn – men inte en stor och slapp vagina"

Lägg ner grötskeden och ställ undan kaffekoppen så du inte sätter i halsen – det har blivit dags för ännu en brutalt ärlig intervju med Kelly Osbourne.


Hollywoods sorgligaste familjer

DOKUMENT. Nyheter24:s Quetzala Blanco och Emma Malmlöf har tagit en djupdykning i Hollywoods sorgligaste familjer. Läs mer här.  

Det är i en stor intervju i det kommande numret av Cosmopolitan som artisten och rockdottern Kelly Osbourne, 28, lättar hjärtat. Och hon sparar inte på några detaljer. 

Osbourne, som är förlovad med Matthew Mosshart, berättar först om sina känslor för sin blivande make.

– Han vill bara älska mig, och jag vill bara bli älskad av honom. Alla andra killar jag har dejtat förut har velat ha något av mig. De kan ringa folk jag känner och be om tjänster. Jag säger bara att 'Tro mig. Att säga att du är min pojkvän kommer inte att ta dig särskilt långt", säger Kelly Osbourne till Cosmopolitan. 

Kelly må vara säker på sin kärlek till Matthew. Men när det kommer till familjeplanering verkar Kelly inte helt övertygad. 

– Jag vill ha barn, men jag vill inte ha en stor slapp vagina, säger Kelly till tidningen, via People.com.  

"Respektlöst mot kvinnor"

I kommentarsfältet på kändissajten Celebitchy lät inte reaktionerna vänta på sig. Artikeln om Kellys citat har redan över 200 kommentarer, och många anser att det var respektlöst av Kelly att säga att gravida kvinnor får "stor slapp vagina".

– Det är respektlöst mot kvinnor och mammor i allmänhet. Och dessutom är det en ganska barnslig grej att säga, skriver signaturen TheOriginalKitten, och får medhåll. 

– Det upprör mig med. Hon är en bortskämd rik unge vars föräldrar bara har boostat hennes ego, fyller en annan i.

Hmm...Kelly kanske skulle ta och lyssna på sin egen hit "Shut up"? 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!