Lördag 8 Maj
Stockholm

Justin Bieber uppges ha en dotter i Stockholm

En kvinna hävdar att Justin Bieber är pappa till hennes barn.
1 av 3
En kvinna hävdar att Justin Bieber är pappa till hennes barn. Foto: FameFlynet / FameFlynet
Justin Biebers vänner tror däremot inte på kvinnan.
2 av 3
Justin Biebers vänner tror däremot inte på kvinnan. Foto: CF / DR
Mariah Yeater hävdade även hon att Bieber var pappa till hennes barn.
3 av 3
Mariah Yeater hävdade även hon att Bieber var pappa till hennes barn. Foto: Supplied by PacificCoastNews.com / Supplied by PacificCoastNews.com

UPPDATERAD. Andra gången gillt. Nu påstår en svensk kvinna att hon har en 2-årig dotter ihop med Justin Bieber.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Din syster är din mor, jag är gay och min mamma är knarklangare

Dödliga sjukdomar, hemliga kärleksbarn, otrohetsaffärer och en hel del galna lögner – här är Hollywoods största hemligheter. Läs mer här.  

För över ett och ett halvt år sedan hävdade Mariah Yeater att popstjärnan Justin Bieber, 19, var pappa till hennes dotter. Hon hävdade att Bieber hade haft samlag backstage efter en av hans konserter. Men domstolen insåg snabbt att Yeaters påstående var påhittat, och tog inte ärendet vidare. 

Nu ska det vara en svensk kvinna som tillsammans med Bieber har en 2-årig dotter, skriver Blind Gossip. Kvinnan och Justin, när han bara var 15 år gammal, ska ha haft ett one night stand med stjärnan då hon var 25 år. 

Efter en av Biebers konserter i Miami så ska de ha mötts på TGI Fridays. De åkte sedan till hans hotell Gansevoort South, och där ska de ha sovit tillsammans. Nio månader senare – i oktober 2010 födde hon en dotter, skriver Star Magazine, via Daily Mail.

Men kvinnan ville hålla familjen utanför rampljuset och ska därför ha hållt barnet hemligt för Justin och världen. När hon senare fick reda på att han endast var 15 vid tillfället ska hon dessutom ha blivit rädd. Enligt Blind Gossip är det inte kvinnan, vars namn uppges vara Cecilia, som kontaktat pressen. 

Justin har tidigare skrivit en låt om Mariah Yeater – lyssna på den här: 


Kommentera
Kopiera länk
Dela