Till vänster: January Jones som vi är vana vid att se henne i teveserien Mad Men. Till höger: January Jones i filmen Sweetwater. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet!
1 av 9
Till vänster: January Jones som vi är vana vid att se henne i teveserien Mad Men. Till höger: January Jones i filmen Sweetwater. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet! - Foto: Photoshot / Frank Ockenfels
Till filmen Sweetwater färgade January Jones sitt blonda hår mörkare.
2 av 9
Till filmen Sweetwater färgade January Jones sitt blonda hår mörkare. - Foto: Photoshot / Frank Ockenfels
January Jones i roda klänning i Mad Men.
3 av 9
January Jones i roda klänning i Mad Men. - Foto: Photoshot / Frank Ockenfels
I Mad Men är hennes karaktär Betty Draper gift med Don Draper.
4 av 9
I Mad Men är hennes karaktär Betty Draper gift med Don Draper. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
I Mad Men – i köket med en cigg och veckad kjol.
5 av 9
I Mad Men – i köket med en cigg och veckad kjol. - Foto: Stella Pictures / RODEO DRIVE PRESS / VISUAL Press Agency
I X-Men kastade January också kläderna.
6 av 9
I X-Men kastade January också kläderna. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Här ser vi henne i Sweetwater.
7 av 9
Här ser vi henne i Sweetwater.
Hon spelar en före detta prostituerad som är ute efter att hämnas.
8 av 9
Hon spelar en före detta prostituerad som är ute efter att hämnas.
January tar sikte.
9 av 9
January tar sikte.

Från hemmafru till topless vapengalning

Hollywoodstjärnan January Jones har lämnat den präktiga hemmafrulooken bakom sig. Nu laddar hon sina vapen och kastar av sig kläderna.


Här är kändisarna som strippar på film

Jennifer Aniston kastade nyligen av sig kläderna för en het strippscen. Och hon är inte ensam om att strippa på film – har du koll på de andra stjärnorna som strippat framför kameran? Läs mer och se alla bilderna här. 

Skådespelerskan January Jones, 35, är mest känd för sin roll som den frustrerade amerikanska hemmafrun Betty Draper i teveserien Mad Men som utspelar sig på 1960-talet. I Mad Men har January i alla fall en till synes perfekt yta med lagda blonda lockar och skräddade dräkter. 

Men i den kommande westernthrillern Sweetwater är det en helt ny sida av January Jones som vi får se. Här spelar hon den före detta prostituerade kvinnan Sarah som är ute efter att hämnas på en religiös sekt som i sin tur mördat Sarahs man, skriver Mirror. 

I en scen hamnar hon i närkamp med två män i vattnet, och January – som är topless – är dessutom beväpnad och på ett riktigt risigt humör. 

Filmen utspelar sig i 1800-talets New Mexiko, och i andra roller ser vi bland annat Ed Harris.

Trailern till Sweetwater: 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.