Tulisa arrangerade så att den hemliga reportern från The Sun kom i kontakt med en knarklangare. Här ser vi Tulisa från ett tidigare tillfälle med sina vänner i Marbella.
1 av 5
Tulisa arrangerade så att den hemliga reportern från The Sun kom i kontakt med en knarklangare. Här ser vi Tulisa från ett tidigare tillfälle med sina vänner i Marbella. - Foto: SOLARPIX.COM / AB1
Nu blir det förmodligen ajöss till bikinis och solglasögon.
2 av 5
Nu blir det förmodligen ajöss till bikinis och solglasögon. - Foto: SOLARPIX.COM / AB1
Tulisa fick nyligen sparken från X-Factor.
3 av 5
Tulisa fick nyligen sparken från X-Factor. - Foto: Justin Goff/Goff Photos LLP / KGC-03
Tulisa på semester på Marbella med Mike GLC – den man som sålde kokain för 9 000 kronor till reportern.
4 av 5
Tulisa på semester på Marbella med Mike GLC – den man som sålde kokain för 9 000 kronor till reportern. - Foto: SOLARPIX
Tulisa agerade mellanhand.
5 av 5
Tulisa agerade mellanhand. - Foto: SOLARPIX

Här langar X-Factor domaren kokain

Tulisa Contostavlos är mångmiljonär, popstjärna och fram tills nyligen var hon en av profilerna i brittiska X-Factor. I helgen kraschade hennes karriär totalt när hon fångades på en smygfilmad video där hon arrangerade en kokainaffär.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Stjärnornas knarklangare – har langat till Bieber och Rihanna

Leon "Starino" Anderson har hävdat att han jobbar med PR men i stället förser han kändisar med droger och prostituerade. Han är bästis med de största stjärnorna – och den som alla ringer till när de vill ha "det lilla extra" till festen. Läs mer här. 

Den brittiska artisten Tula "Tulisa" Contostavlos, 24, är känd som medlem i gruppen N-Dubz och framförallt som jurymedlem i brittiska X-Factor där hon satt tillsammans med Louis Walsh, Kelly Rowland och Gary Barlow.

För två veckor sedan fick hon sparken från succéprogrammet, och sedan dess har det fortsatt att gå allt sämre för Tulisa. 

Nu är Tulisa i blåsväder i hemlandet England. Anledningen är att den brittiska tabloidtidningen The Sun skickade en av sina reportrar på ett undercoveruppdrag – nämligen att köpa droger av Tulisa. 

På en utekväll på innekrogen Nobu i London så hjälpte Tulisa undercoverreporten att komma i kontakt med en knarklangare – som visade sig vara Tulisas bästa vän, som hon nyligen spenderade en minisemester med i Marbella. 

"Jag kan fixa fram vad du vill ha"

– Hälften av alla i min telefonbok är knarklangare. En är en tung kokainlangare. Han är min bästa vän, sa hon till reportern. 
Marijuana gick inte kodordet "grönt godis" och kokain kallade Tulisa för "vitt godis". Och hon gjorde klart att allt gick att ordna.

– Jag kan ordna fram vad du än vill ha, säger Tulisa på den inspelade videofilmen.

Sålde kokain för 9 000 kronor på lyxhotell

Mycket riktigt. Kort därefter så sålde hennes kompis Mike GLC kokain för cirka 9 000 kronor till reportern. På bilder som tidningen The Sun har så ser vi Mike räcka över en påse med kokain till reportern under transaktionen, som ägde rum på lyxhotellet Dorchester i London. 

Tidningen The Sun har nu tipsat polisen om de olagliga aktiviteterna som Tulisa och Mike har involverade i, och under gårdagen sågs flera polisbilar vid Tulisas hus, skriver The Sun.  

En representant för Tulisa vägrade att kommentera knarkskandalen till tidningen Daily Mail.

Se tidningen The Suns bilder från smygfilmen här. 

/