Justin Bieber hängde på strippklubben Wonderland i Miami.
1 av 11
Justin Bieber hängde på strippklubben Wonderland i Miami. - Foto: Faksimil http://www.wonderlandmiami.com, Stella Pictures
Strippklubben Wonderland i Miami har flera slogans... Bland annat att arbete är lek.
2 av 11
Strippklubben Wonderland i Miami har flera slogans... Bland annat att arbete är lek. - Foto: Faksimil http://www.wonderlandmiami.com
Klubben erbjuder fri limousineservice. Men det är nog inte något för Bieber, som anlände i en svart SUV, skriver Radaronline.com.
3 av 11
Klubben erbjuder fri limousineservice. Men det är nog inte något för Bieber, som anlände i en svart SUV, skriver Radaronline.com. - Foto: Faksimil http://www.wonderlandmiami.com
Wonderland har 21-års gräns. Men heter man Justin Bieber är nog ålder bara en siffra.
4 av 11
Wonderland har 21-års gräns. Men heter man Justin Bieber är nog ålder bara en siffra. - Foto: Faksimil http://www.wonderlandmiami.com
En av Wonderlands dansöser poserar med sina dricks i strumpebandet.
5 av 11
En av Wonderlands dansöser poserar med sina dricks i strumpebandet. - Foto: Faksimil http://www.wonderlandmiami.com
Klubben erbjuder bland annat "de vackraste kvinnorna från världens alla hörn".
6 av 11
Klubben erbjuder bland annat "de vackraste kvinnorna från världens alla hörn". - Foto: Faksimil http://www.wonderlandmiami.com
Justin Bieber festade på Wonderland till tidig morgon.
7 av 11
Justin Bieber festade på Wonderland till tidig morgon. - Foto: Faksimil http://www.wonderlandmiami.com
Justin Bieber såg till att roa sig kungligt.
8 av 11
Justin Bieber såg till att roa sig kungligt. - Foto: Faksimil http://www.wonderlandmiami.com
Lite trött? Stjärnan har festat hårt den senaste tiden.
9 av 11
Lite trött? Stjärnan har festat hårt den senaste tiden. - Foto: Stella Pictures / Palace Lee, PacificCoastVideo.com
Det har blivit många sena nätter – eller ska vi säga tidiga mornar – världen över.
10 av 11
Det har blivit många sena nätter – eller ska vi säga tidiga mornar – världen över. - Foto: Stella Pictures / Palace Lee, PacificCoastVideo.com
Under dagen blev han utbuad på en Miami Heat-match.
11 av 11
Under dagen blev han utbuad på en Miami Heat-match. - Foto: FameFlynet / Ameri/FAMEFLYNET PICTURES

Justin Biebers vilda helg – strippor, korsetter och sexiga blondiner

Tonårsstjärnan Justin Bieber såg till att festa hårt i helgen. Med strippor, lyxmiddagar och korsettklädda tjejer.


Här bränner Rihanna en kvarts miljon – på strippor

Förra helgen brände superstjärnan Rihanna en kvarts miljon kronor på en strippklubb. Sångerskan är dock inte ensam om att älska en lapdance. Kolla in här hur mycket kändisarna bränner på strippor. Läs mer och se alla bilderna här.  

Ännu en dag, ännu en stad och självklart ännu en anledning att festa för tonårsstjärnan Justin Bieber, 19. Efter att ha gjort New Yorks galna nattliv förra veckan var det nu dags för Miamis hetaste klubbar att få lite stjärnglans från Bieber och hans entourage. Och Bieber avslutade kvällen på en strippklubb fram till 06.00 på morgonen. 

Dansade till sin egen musik

Det var i söndags kväll som Justin och hans bästis Lil Twist – som många anser har "dåligt inflytande" på Justin – gick och åt middag på Prime 112. Därefter begav sig duon till Hyde Beach Club, där Bieber dansade till sin egen musik. Sedan drog de till hiphopklubben Bamboo, där även Ne-Yo och Shaquille O’Neal festade loss, skriver Radaronline.com.  

Minglade med strippor

Bieber – som bar sina solglasögon inomhus konstant – minglade med korsettklädda strippor i deras omklädningsrum. Han sågs lämna Bamboo vid 03.30 – men kvällen tog inte slut där. Nope, Bieber var på riktigt partyhumör. 

Enligt tidningen Miami Herald så avslutade Bieber kvällen på strippklubben Wonderland, som enligt sin reklamfilm beskriver sig som en "lekplats för vuxna" och Wonderland utlovar både "exklusiv vuxenunderhållning" och "de vackraste kvinnorna från världens alla hörn". Wonderland har 21-års gräns, men för Bieber var det inte några problem att komma in.

Hängde med sexiga blondiner och brunetter

Kvällen därpå var rutinen snudd på densamma. Bieber, som blev utbuad på Miami Heats basketmatch på dagen, såg till att få sitt ego boostat på kvällen. Då sågs han nämligen hänga med snygga blondiner och brunetter i 20-års åldern på nattklubben Mansion. 

– Jag ser till att njuta av lite ledigt, skrev Bieber på sin Twitter när han anlände till Miami under söndagen. 

Men vilan varar inte särskilt länge. Den 22 juni har han nämligen premiär för sin sommarturné i San Diego. 

Se en video om strippklubben Wonderland: 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

1 timme sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.