Robbie Williams med sin 9-månader gamla dotter Teddy.
1 av 3
Robbie Williams med sin 9-månader gamla dotter Teddy. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Han har lämnat sina hårda dagar och sena nätter bakom sig.
2 av 3
Han har lämnat sina hårda dagar och sena nätter bakom sig. - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures
Mycket booze, cigg och droger blev det under stjärnans 90-tal.
3 av 3
Mycket booze, cigg och droger blev det under stjärnans 90-tal. - Foto: Claudio Bresciani/FLT-PICA

Robbie Williams: Jag skulle köpa droger till min dotter

Superstjärnan Robbie Williams berättar hur han skulle hantera situationen om hans dotter började knarka. – Jag skulle se till att skaffa fram de bästa drogerna på marknaden och knarka tillsammans med henne, säger stjärnan.


Kändisarna kämpar mot hemliga missbruk

Från Harry Potter-skådespelaren Daniel Radcliffes drickande till Demi Moores kokainproblem. Många Hollywoodstjärnor kämpar med sina missbruk i det tysta. Läs mer och se bilderna här. 

För nio månader sedan blev popstjärnan Robbie Williams, 39, pappa till sin dotter Teddy

Robbie har tidigare kämpat mot ett missbruk av både alkohol och droger, och han har varit på rehab för att behandla sitt beroende av kokain och alkohol. Han har även avslöjat att han har provat heroin. 

Nu berättar Robbie i en intervju med ett magasin att han inte skulle tveka om vad han skulle göra om hans dotter började knarka som tonåring. 

"Skulle knarka tillsammans med henne"

– Jag tror inte att hon kommer att bli som jag. Peppar peppar, ta i trä. Med mycket kärlek och tur så ska hon inte behöva hamna där. Men om det oturligt nog händer, så vet jag vad jag ska göra – nämligen se till att hon får de bästa drogerna på marknaden och ta dom tillsammans med henne, säger Robbie i intervjun, skriver Huffington Post.

I samma intervju avslöjar Robbie även att han har skrivit en låt till Teddy, som handlar om just hans egna drogproblem och hans tyngda förflutna. 

Robbie Williams "Feel" Live, Knebworth 2003


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!