Jordan uppges vara Justin Bieberes nya kärlek.
1 av 11
Jordan uppges vara Justin Bieberes nya kärlek. - Foto: Faksimil E! News, Twitter
Jordan Ozuna är modell. Se hennes heta bilder i bildspelet – klicka på pilarna.
2 av 11
Jordan Ozuna är modell. Se hennes heta bilder i bildspelet – klicka på pilarna.
Jordan Ozuna är modell. Se hennes heta bilder i bildspelet – klicka på pilarna.
3 av 11
Jordan Ozuna är modell. Se hennes heta bilder i bildspelet – klicka på pilarna.
4 av 11
5 av 11
6 av 11
7 av 11
8 av 11
9 av 11
Paret myste och gosade.
10 av 11
Paret myste och gosade. - Foto: Faksimil E! News
Justin vilade sitt huvud i hennes knä.
11 av 11
Justin vilade sitt huvud i hennes knä. - Foto: Faksimil E! News

Kärleksbilderna avslöjar stjärnan – Biebers nya tjej är en gift blondin

Superstjärnan Justin Bieber fångades på bild när han kramades med en vacker servitris i Las Vegas. Men det är bara ett litet problem – kvinnan är nämligen gift.


Droger, otrohet och rumpbilder – här är Biebers skandaler

Från rosenkindad barnstjärna till divig multimiljonmaskin – Justin Biebers senaste månader har varit skandalkantade. Läs mer och se bilderna här.  

Den 22-åriga servitrisen Jordan Ozuna är Justin Biebers nya kärlek. Den blonda kvinnan, som har jobbat på Hooters och även gjort lite modelljobb, är dessutom gift, avslöjar E! Online.

Tidigare i veckan anlända Justin och Jordan tillsammans till en anläggning i Las Vegas där de skulle ägna sig åt indoor skydiving. 

– I väntrummet så satt hon i hans knä och de kysstes. Precis innan det var deras tur så la Justin huvudet i hennes knä, mellan hennes ben, och hon strök honom över ansiktet, huvudet och axlarna, säger en källa till E! Online. 

Och även bilderna talar sitt tydliga språk – Bieber och Jordan gosar och pussas ömt med varandra. 

Jordans svärmor Kim Ozuna berättade om äktenskapet för Celebuzz.

– Hon är fortfarande gift med min son. De gifte sig precis efter highschool. De har varit separerade i ett år, de var så unga när de gifte sig. De håller förmodligen på att skilja sig, sa svärmodern vidare. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.