Onsdag 12 Maj
Stockholm

Lady Gaga stalkas av bloggaren: Du är sjuk i huvudet – låt mig vara!

Perez Hilton planerar att flytta in i samma hus som världsstjärnan. Något som inte faller i god jord.
1 av 5
Perez Hilton planerar att flytta in i samma hus som världsstjärnan. Något som inte faller i god jord. Foto: Stella Pictures / Anthony Monterotti, PacificCoastNews.com
Det var då – så här såg det ut när Perez Hilton och Lady Gaga umgicks år 2009.
2 av 5
Det var då – så här såg det ut när Perez Hilton och Lady Gaga umgicks år 2009. Foto: Pacific Coast News / Greg Tidwell
Kändisbloggaren Perez Hilton har skrämt slag på Lady Gaga.
3 av 5
Kändisbloggaren Perez Hilton har skrämt slag på Lady Gaga. Foto: FameFlynet / Juan Rico/FAME
Ett minne blott – de tidigare bästisarna festar i Hollywood år 2009.
4 av 5
Ett minne blott – de tidigare bästisarna festar i Hollywood år 2009. Foto: Stella Pictures / PCN
Nu är Gaga livrädd för Perez.
5 av 5
Nu är Gaga livrädd för Perez. Foto: FAME PICTURES / FAME PICTURES

Lady Gaga stalkas av sin tidigare vän, kändisbloggaren Perez Hilton.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Här är världens farligaste kändisar

Knivhugg, misshandel och skadegörelse – här är kändisarna du inte vill hamna i samma rum som.  

Lady Gaga, 27, har inte direkt haft en lugn och fridfull helg. I stället har hon fått ägna dagarna åt att försöka få kändisbloggaren Perez Hilton att sluta stalka henne. 

Det hela började efter att flera av Gagas fans, som väntade utanför Gagas lägenhet i New York för att få en autograf, såg Perez Hilton gå in i Gagas byggnad. Fansen varnade Gaga via Twitter, som inte var hemma just då. 

Men Gaga svarade genast och frågade fansen om de menade allvar, och bad fansen ta en bild som bevis. 

"Lämna mig i fred!"

– Håll dig borta från mig och min familj, du är sjuk i huvudet som försöker hyra en lägenhet i mitt hus för att stalka mig. Lämna mig i fred!!!, skrev Gaga på sin Twitter. 

Fansen, som var hundra procent övertygade om att det var Perez och även säger att han gav dem en blick, larmade säkerhetsteamet i Gagas hus. Gaga hävdar att Perez, vars riktiga namn är Mario Lavandeira, därefter eskorterades ut från huset, skriver Daily Mirror.  

Perez själv skrev tidigare i veckan att han tillsammans med sin son planerade att flytta till New York. 

– Jag gör en stor förändring. Vi flyttar alla till New York ett tag. Hur länge? Jag vet inte, jag har bara bestämt mig för att sticka till New York och spendera lite tid bara, skrev Perez på Twitter.

"Behöver jag bli skjuten i huvudet?"

Lady Gaga är oerhört omskakad av kändisbloggarens stalking

– Behöver det gå så långt som att jag blir skjuten i huvudet innan folk förstår att han och alla andra som förföljer med har gått för långt? Jag är bara en människa, skrev Gaga på sin Twitter.  

Hotfulla mms 

Lady Gaga och Perez var vänner när Gaga var ny i musikindustrin, men de senaste åren har de forna vännerna blivit bittra fiender istället. 

Perez skriver ständigt elaka artiklar om Gaga på sin blogg  och Gaga hävdar dessutom att hon har fått ett obehagligt mms av Perez i samband med sångerskans olycka i fjol, som resulterade i en höftoperation. 

– Jag har kvar sms:et från Perez där han har gjort ett kollage av mig i en rullstol och klistrat in Madonna som siktar en pistol mot mig. Över bilden hade han skrivit "KARMA" – samma dag som min olycka ägde rum, skriver Gaga på sin Twitter.

Perez Hilton: Jag är helt förkrossad

Perez Hilton själv förnekar anklagelserna om att han skulle vara ute efter att stalka Lady Gaga. 

I ett uttalande på sin blogg skriver han bland annat att hans mäklare visade honom flera olika lägenheter på Manhattan, och att han inte hade en aning om att Gaga bodde i huset när han tittade på det. 

– Jag är helt förkrossad och mitt hjärta värker när jag ser att min tidigare mycket nära vän, en person jag brukade kalla för "min fru" och reste jorden runt med, nu går ut och offentligt anklagar mig för att stalka henne. Alla anklagelser om att jag skulle stalka henne, baserat på att jag har tittat på lägenheter tillsammans med min son och min mamma, är falska och utsätter mig och min familj i fara, skriver han. 

Så här såg det ut när Perez och Gaga var vänner: 


Kommentera
Kopiera länk
Dela