Klicka vidare för att se de värsta syndarna.
1 av 16
Klicka vidare för att se de värsta syndarna.
Snooki bar klänning från NYC glitz, vad nu det är för något?!
2 av 16
Snooki bar klänning från NYC glitz, vad nu det är för något?! - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Trots att Katy Perrys senaste låt bara handlar om att hon vill vara en tiger ursäktas hon ändå inte i den här looken. Leo-prints är uppskattat men inte den här gången.
3 av 16
Trots att Katy Perrys senaste låt bara handlar om att hon vill vara en tiger ursäktas hon ändå inte i den här looken. Leo-prints är uppskattat men inte den här gången. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Modette älskar girl power men, finns det något rätt i den här bilden?
4 av 16
Modette älskar girl power men, finns det något rätt i den här bilden? - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Modette älskar transparent och visst kommer det en hel del pannband in i modevärlden. Men blev inte det här lite för mycket Erin Wasson?
5 av 16
Modette älskar transparent och visst kommer det en hel del pannband in i modevärlden. Men blev inte det här lite för mycket Erin Wasson? - Foto: Stella Pictures / UPI
Selena Gomez utmanar med en slitz som aldrig verkar ta slut.
6 av 16
Selena Gomez utmanar med en slitz som aldrig verkar ta slut. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
7 av 16
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Hade någon väntat sig något annat av Miley? Nä, inte vi heller. Här är hon i vintage Dolce & Gabbana.
8 av 16
Hade någon väntat sig något annat av Miley? Nä, inte vi heller. Här är hon i vintage Dolce & Gabbana. - Foto: Stella Pictures / UPI
Holland Roden var ljuvlig i sin cremebeiga dröm från Naeem Khan Resort 2014, med Rupert Sanderson klackar matchade med en H. Stern ring.
9 av 16
Holland Roden var ljuvlig i sin cremebeiga dröm från Naeem Khan Resort 2014, med Rupert Sanderson klackar matchade med en H. Stern ring. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Här känns det som att vi hittat rätt, tack! Vad tycker ni om klänningen från Viktor & Rolf?
10 av 16
Här känns det som att vi hittat rätt, tack! Vad tycker ni om klänningen från Viktor & Rolf? - Foto: Stella Pictures / UPI
Taylor Swift
11 av 16
Taylor Swift - Foto: Stella Pictures / UPI
N'synk körde på matchning endast.
12 av 16
N'synk körde på matchning endast. - Foto: Stella Pictures / UPI
Daft Punk var som vanligt stiliga i sina Versace-kostymer, men det skulle vara kul att se dem i något nytt.
13 av 16
Daft Punk var som vanligt stiliga i sina Versace-kostymer, men det skulle vara kul att se dem i något nytt. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Sångerskan och normalt väldigt modemedvetna Ciara passade på att balla ur på VMA's i Brooklyn med en fjäderskrud från Givenchy.
14 av 16
Sångerskan och normalt väldigt modemedvetna Ciara passade på att balla ur på VMA's i Brooklyn med en fjäderskrud från Givenchy. - Foto: Stella Pictures / UPI
Snyggt och enkelt
15 av 16
Snyggt och enkelt - Foto: Stella Pictures / UPI
16 av 16
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Så skandalös var årets VMA-gala

Årets Video Music Awards gav oss inte mycket mer än fashionheadache. Flera chockade med galna slitsar och grillz. Miley var sig dock lik - givetvis i en crop top.


Katy Perry presenterade den största överraskningen på årets MTV Video Music Awards röda matta, genom att förvåna oss på ett sätt vi inte ens förväntar oss - hon bar en klänning som vi redan har sett. Klänningen från Emanuel Ungaro var riktigt bekant, och visst minns vi att Coco Rocha bar exakt samma till årets punk Met Gala. 

Galan som hölls i Brooklyn kanske pushade stjärnorna att ta ut svängarna i "hooden" lite och vara extra bad ass? Allt annat var ganska mycket vad vi förväntat oss: Miley Cyrus i en crop top, Lady Gaga i svart utan några smycken och Daft Punk i sin sedvanliga kostym. 

Klicka vidare i bildspelet för att se de värsta syndarna - men också några som träffade rätt.

/
/
/
Senaste nytt

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

1 timme sedan

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

2 timmar sedan
I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.

Tjuvar stal delar ur Anselm Kiefer-staty

3 timmar sedan
Tjuvar har stulit delar av den tyske konstnären Anselm Kiefers staty som stod i ett varuhus i Frankrike. Stölden motsvarar ett värde på omkring 10 miljoner kronor, enligt åklagaren.

Allt om Peter Dalle – fru, skilsmässa och filmerna

idag 12:09
Hur mycket vet du egentligen om skådespelaren Peter Dalle? Nyheter24 har samlat allt du kan tänkas vilja veta om Peter Dalle.

Artisten The Weeknd skänker fyra miljoner måltider till Gaza

idag 12:08
Den kanadensiske sångaren Abel "The Weeknd" Tesfaye skänker fyra miljoner måltider till Gaza, via FN:s World Food Program, enligt CNN.

Här är populäraste jullåtarna – favorit omkörd

idag 10:40
Samma låtar snurrar år efter år i de stämningsfulla juldängornas tid. Men när Stim nu presenterar topplistan får Mariah Carey se sig omkörd och Shane MacGowans klassiker lyssnas mer.