Onsdag 21 Apr
Stockholm

Slickar på släggor och gungar naken – här är Mileys nya musikvideo

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Knappt har chocken från framträdandet under årets VMA lagt sig innan Miley Cyrus gör det igen. I nya videon "Wrecking Ball" hånglar hon med en slägga och svingar sig runt på en rivningskula – helt naken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Vad är "twerking"?

Enligt Oxfords ordbok online betyder twerking att: 

"Dansa till populärmusik i ett sexuellt provocerande sätt involverar skakande höftrörelser och en låg, hukande hållning"

Videon är regisserad av den kända fotografen Terry Richardson och har bara under ett dygn skapat stora rubriker. I samband med att videon släpptes twittrade Miley ut en uppmaning till att sina följare om att dela och lyssna på låten så mycket som möjligt, i hopp om att "krossa" rekordet i antalet VEVO-"views" under en 24-timmarsperiod.

Planen ser ut att gå vägen då hon i skrivande stund fått över 12 miljoner visningar.

Efter Mileys uppmärksammade uppträdande på VMAdå hon "twerkade" till Robin Thicke och gnuggade sig själv mellan benen med en skumgummi-handske, fullkomligt exploderade forum över hela internet med åsikter om uppträdandet. Mileys egen kommentar på det hela? "Ni överanalyserar det!" 

Hur reaktionerna blir denna gång återstår att se. Vare sig publiken och media väljer att hylla eller såga så är det en sak som är säker – den nya Miley ser ut att vara här för att stanna.

Vad säger ni om "Wrecking Ball"-videon, hiss eller diss? Kolla på den här!Kommentera
Kopiera länk
Dela