Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mumford & Sons utslängda från strippklubb

- 12/09/2013, 16:56 -
Fotade trots förbud.
1 av 3

Fotade trots förbud.

SCANPIX / Ap

Ben Lovett hade tagit sig upp på scen.
2 av 3

Ben Lovett hade tagit sig upp på scen.

SCANPIX / Ap

De andra medlemmarna började svära åt personalen på strippklubben.
3 av 3

De andra medlemmarna började svära åt personalen på strippklubben.

SCANPIX / Ap

Mysrockarna Mumford & Sons har inte direkt någon strippklubbs-aura runt sig. Trots det lyckade bandet bli utslängda från just en klubb med lättklädda kvinnor.

Folkrockarna i bandet Mumford & Sons bestämde sig för att fira en lyckad spelning på strippklubben Clermount Lodge. Inte direkt i linje med deras image. Vad som är i ännu mindre linje med den är att de dessutom slängdes ut från strippklubben i fråga.

Man får nämligen inte ta några bilder inne på strippklubbar, något som stjärnorna inte brydde sig ett dyft om. I och för sig fotade de inte tjejerna, utan bandets Ben Lovett som hade tagit sig upp på scenen för att riva av ett par låtar.

Trots att de övriga bandmedlemmarna uppmärksammades av klubbens DJ att de inte fick fotografera så fortsatte de ändå. Något som ledde till att DJ:en fortsatte att säga ifrån vilket gjorde Lovett vansinnig – på DJ:en.

Det hela eskalerade och bandet började svära åt och förolämpa anställda på klubben. Inte så smart, för det ledde till att de slängdes ut, skriver TMZ.

TMZ har även kommit över en video som visar hur bandet avvisas: