Justin Bieber röker gräs.
1 av 4
Justin Bieber röker gräs.
Miley Cyrus visar sitt stöd.
2 av 4
Miley Cyrus visar sitt stöd.
Bieber och hans vän Lil Twist gillar att festa. Här blandar de en grogg.
3 av 4
Bieber och hans vän Lil Twist gillar att festa. Här blandar de en grogg.
Så här såg det ut när Bieber fångades på bild tidigare i år, med en joint i handen.
4 av 4
Så här såg det ut när Bieber fångades på bild tidigare i år, med en joint i handen. - Foto: Faksimil Tmz.com.

Här röker Bieber gräs igen – fansen besvikna

En bild på Justin Bieber som blossar på en joint har fått hans fans att oroa sig för sin idol.


Stjärnornas knarklangare berättar

Leon "Starino" Anderson har hävdat att han jobbar med PR men i stället förser han kändisar med droger och prostituerade. 

Han är bästis med de största stjärnorna och den som alla ringer till när de vill ha "det lilla extra" till festen.

Läs mer här.  

På en bild som just nu sprids i sociala medier ser vi Justin Bieber, 19, röka en joint. Vid sin sida har han skådespelerskan Ariana Grande, 20. 

Men enligt en källa till Tmz.com så är bilden redigerad så att det ska ut som att Bieber röker en joint. Inte heller Ariana Grande är med på bilden, enligt samma källa – även hon ska vara redigerad. Bildredaktionen på Tmz.com verkar däremot desto säkrare på bildens äkthet – att döma av ljuskällan i bilden verkar den inte vara redigerad, skriver Contactmusic. 

På Twitter är Biebers fans besvikna på idol, skriver sajten Heavy.

– Jag vet att du inte kommer se det här, men snälla sluta röka. Du förstör din änglalika röst. Snälla, bara SLUTA! Jag är alltid på din sida, men inte vad det gäller det här, skriver ett besviket fan på sin Twitter.

Miley visar sitt stöd 

Samtidigt som bilden på Justin började spridas så visade hans artistkollega Miley Cyrus, 20, sitt stöd till stjärnan. Under måndagen postade hon en bild på sig själv klädd i en t-shirt med Biebers ansikte tryckt över bröstet – samt texten "Reefer Fever" som översätts marijuana-feber.

Det här är inte första gången Bieber blossar på en joint. Tidigare i år har han fångats på bild när han rökte gräs på ett hotell, och hans skandalösa hemmafester har blivit rubriker världen över. 

Bieber gjorde debut på Instagram med en video där han minst sagt tagit något bloss: 


Bieber pratar om att röka gräs: 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".